NaslovnicaVijestiGlasovi iz ex-yu regiona: Ko jedini nije bio za Luku Modrića?

Glasovi iz ex-yu regiona: Ko jedini nije bio za Luku Modrića?

Luka Modrić izabran je za igrača godine u izboru svjetske nogometne federacija FIFA, na sinoćnoj svečanosti u Londonu, prekinuvši tako dugogodišnju dominaciju Cristiana Ronalda i Lionela Messija, koji se nisu ni pojavili na ceremoniji, a evo kakvi su bili glasovi iz ex-yu regiona, gdje hrvatski kapetan ipak nije dobio potpunu podršku.

Zanimljivo je da Luka Modrić nije dobio sve ”eurovizijske” glasove, odnosno od kapetana, izbornika i novinara svih susjednih zemalja. Primjerice, srpski kapetan Kolarov glasovao je ovako: 1. Messi, 2. De Bryune, 3. Modrić. Izbornik Orlova Mladen Krstajić nije uopće dao glas Modriću: 1. Ronaldo, 2. Hazard, 3. Griezmann.

Kad su u pitanju mediji, srpski novinar Milan Rašević pozicionirao je Modrića na drugo mjesto: 1. Mbappe, 2. Modrić, 3. Salah.

Na drugo je mjesto Modrića smjestio i novinar iz BiH, Muamer Tanović (Avaz): 1. Mbappe, 2. Modrić, 3. De Bruyne. Kapetan Zmajeva Edin Džeko glasovao je za Modrića, jednako kao i izbornik Robert Prosinečki.

Džekin poredak: 1. Modrić, 2. Salah, 3. Ronaldo. Prosinečki je iza Modrića pozicionirao Hazarda i Griezmanna.

[su_bet365_app]

Kapetani i izbornici Crne Gore (Stevan Jovetić i Ljubiša Tumbaković) i Slovenije (Bojan Jokić i Tomaž Kavčić) birali su Modrića kao najboljeg, a isto su uradili i njihovi kolege iz Makedonije (Goran Pandev i Igor Angelovski).

Kapetan Kosova Samir Ujkani birao je Modrića, dok je izbornik Bernard Challandes imao ovakav poredak najboljih: 1. Ronaldo, 2. Salah, 3. Modrić.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!