NaslovnicaVijestiGlavni razlog zbog kojeg Fellaini odbija potpisati ugovor u Manchester Unitedu

Glavni razlog zbog kojeg Fellaini odbija potpisati ugovor u Manchester Unitedu

Belgijski internacionalac Marouane Fellaini ima samo još dva mjeseca na svom trenutnom ugovoru u Manchester Unitedu i izgleda da će biti slobodan igrač ovog ljeta.

Glavni razlog zbog

Trenutačno zarađuje 120.000 tjedno, Fellaini je navodno odbacio dvije ponude kako bi produžio svoj ugovor na Old Traffordu.

30-godišnji veznjak se borio sa ozljeda u ovoj sezoni i nije započeo utakmicu u Premier ligi od rujna 2017. godine.

Međutim, Fellaini je bio uključen u momčad Jose Mourinha za srijedu navečer u Premier ligi, gdje su igrali protiv Bournemoutha.

Pridružio se Manchester Unitedu iz Evertona za 27.5 milijuna funti u 2013. godini i bio je slavno prvo pojačanje David Moyesa nakon što je preuzeo uzde od Sir Alex Fergusona.

Fellaini, koji posjeduje ogromnu fizičku moć, prikupio je 152 nastupa za Crvene đavola, ali nije uspio započeti u 20 utakmica Preimer lige u svakoj od svojih pet sezona.

Mourinho ga je pozvao da ostane, ali vrijeme istječe.

Unatoč ponudi novog ugovora, izgleda da se završava vrijeme u Manchester Unitedu za bivšu zvijezdu Evertona.

Prema Daily Mailu, Fellaini je rekao prijateljima zašto namjerava napustiti Manchester kada njegov ugovor istekne u lipnju.

Veznjak navodno smatra da nikada nije bio prihvaćen od strane Unitedovog odbora ili navijača kluba.

Fellaini je redovito kritiziran – pa čak i izviždan od strane navijača Manchester United tijekom petogodišnjeg boravka.

“Fellaini je posljednje dvije sezone imao dosta uloga u Unitedu, a ljudi su rekli da nije igrač Manchester Uniteda i mislim da je to lako reći,” rekao je Garry Neville u 2016. godini.

“Nedostaje kvalitete u određenim područjima.”

Navijači također kritiziraju njegov robustan stil nogometa, optužujući ga za poticanje tima da igra taktiku sa dugom loptom.

Robusni veznjak je proizveo nekoliko pobjedničkih nastupa za Manchester United.

[su_bet365_app]

Daily Mail također tvrdi da 30-godišnji Belgijanac vjeruje da bi mogao dobiti jedan unosan ugovor od nekog kluba prije nego što ga starost stigne.

Male su vjerojatnoće da će bilo koja momčad da mu plati više od onoga što mu United nudi – tako da izgleda da će otići u inozemstvo.

“Ponekad sam mislio da nema šanse za transfer, ali na kraju sam bio tako sretan da se pridružim Unitedu,” rekao je Fellaini nakon povratka u 2013.

“Došao sam osvojiti trofeje u ovom klubu. Za mene je san da se pridružim najvećem klubu na svijetu.”

Fellaini jedo sada osvojio četiri trofeja: FA kup, Ligu, Europsku ligu i Community Shield.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!