NaslovnicaVijestiGlavni razlog zbog kojeg je Mesut Ozil potpisao novi ugovor u Arsenalu

Glavni razlog zbog kojeg je Mesut Ozil potpisao novi ugovor u Arsenalu

Glavni razlog zbog kojeg je Mesut Ozil potpisao novi ugovor u Arsenalu. Arsenal je najavio vijest koju je svaki navijač čekao: Mesut Ozil je potpisao produljenje ugovora. Njemački igrač je potpisao novi ugovor od tri i pol godine na stadionu Emirates vrijedan oko 350.000 funti tjedno, čineći ga najviše plaćenim igračem u povijesti kluba.

Glavni razlog

Ozil je u izjavi rekao: “To je bila jedna od najvažnijih odluka u mojoj nogometnoj karijeri i zato sam morao mnogo razmišljati i razgovarati sa svima koji su mi važni …dobre stvari traže vremena.”

“Na kraju sam ostavio srcu da odluči. Kao što sam uvijek govorio, ovdje se osjećam kao kod kuće i jako sam motiviran za postizanje velikih stvari u narednih nekoliko godina. Jednom kad si topnik uvijek si topnik.”

Arsenal je trenutno šesti na tabeli Premier lige, možda neće biti u mogućnosti da ponude Ozilu Ligu prvaka drugu sezonu za redom, ali kada prčitate što je rekao o Arsene Wengeru u svojoj autobiografiji, postaće vam jasno zašto se odlučio ostati u sjevernom Londonu.

[su_bonus]

“Što se tiče priprema za utakmice, Arsene Wenger se ne razlikuje mnogo od mojih prethodnih trenera”, napisao je Ozil.

“Neće nam reći formaciju do dana utakmice. Ali postoje dvije stvari koje ga označavaju.”

“Prvo, nikada prije nisam trenirao slobodnjake tako često i intenzivno sa bilo kojim drugim trenerom. To je jedna od Wengerovih strasti.”

“Naglašava veliku važnost u vježbanju slobodnih udaraca i kornera. Ponovo i iznova nas forsira da treniramo sve varijacije.”

“Drugo, on je najdragocjeniji trener sa kojim sam trenirao”, dodao je Ozil.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Kada ujutro uđe u svlačionicu, sa svima se pozdravi. Čvrst stisak ruke i on vas gleda pravo u oči.”

“Ako se dogodi da zaboravi nekog igrača i vidi ga prvi put na terenu, tamo će da se osobno pozdravi sa njim. Zimi čak skida i rukavice kada se pozdravlja.”

“Zapravo mislim da bi svaki klub trebao imati ovakvu jutarnju rutinu. Volim kada ljudi pokazuju poštovanje jedni prema drugima.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!