NaslovnicaVijestiGlavni razlog zbog kojeg je Sergio Ramos zahtijevao da igra protiv Francuske

Glavni razlog zbog kojeg je Sergio Ramos zahtijevao da igra protiv Francuske

Glavni razlog zbog kojeg je Sergio Ramos zahtijevao da igra protiv Francuske. Nogometni navijači su se sigurno zasitili internacionalnim utakmicama do sada, ali sada je sve gotovo, još koji dan i vraćamo se ligaškom nogometu.

Glavni razlog

Francuska se sinoć susrela sa Španjolskom na Stade de Franceu kao jedne od najtalentiranijih nogometnih nacija u ovom trenutku.

No, to je bio prijateljski susret i nikada niste sigurno koga će treneri izvesti na teren. Španjolski trener Julen Lopetegui je želio napraviti mnoge promjene od ekipe koja je pobijedila Izraela 4-1 u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo tijekom vikenda.

[su_euro_soccer_bonus]

Međutim, prema AS-u, on je dobio jedan poseban zahtjev od jednog od svojih glavnih igrača na terenu.

Vjeruje se da je Sergio Ramos zahtijevao da igra protiv Francuske u prijateljskom susretu što je više moguće.

Zašto? Pa tako da bi mogao ispitati francuskog napadača Kylian Mbappea. Monacov 18-godišnjak je povezan sa prelaskom u Real Madrid, a postigao je 19 golova ove sezone za francuski klub.

I, nakon što je debitirao za nacionalnu ekipu, očekivao se u sastavu Francuske, što se naravno i dogodilo.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Dakle, Ramos – kapetan Madrida – želi igrati protiv Mbappea da vidi da li je on dovoljno dobar za La Ligaške divove i da li je vrijedan te naknade za transfer.

Ne samo da je kapetan u Real Madridu, on je sada i skaut čini se! Brilijantna obaveza za braniča.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!