NaslovnicaVijestiZbog jednog kluba sve četiri polufinalne utakmice engleskog Liga kupa bit će...

Zbog jednog kluba sve četiri polufinalne utakmice engleskog Liga kupa bit će bez VAR-a

Nogometna asocijacija Engleske (FA) je odlučila da VAR tehnologija neće biti korištena na četiri polufinalna meča Liga kupa, a za to je odgovoran Middlesbrough. Middlesbrough, klub iz Championshipa (drugi rang natjecanja u Engleskoj), nema mogućnosti za korištenje VAR tehnologije na svom stadionu Riverside. U utorak će Chelsea gostovati na njihovom stadionu u Liga kupu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Telegraph je izvijestio da je zbog toga FA odlučio da se VAR neće koristiti ni u uzvratu na Stamford Bridgeu, niti u dva meča između Liverpoola i Fulhama, koji će se odigrati u drugom polufinalu.

VAR je mogao biti korišten u tri od četiri utakmice, no FA smatra da bi to bilo nepravedno, stoga su odlučili osigurati jednake uvjete za sve. Također je potvrđeno da će se VAR definitivno koristiti u velikom finalu Liga kupa koje će se odigrati na Wembleyju.

Middlesbrough ugošćuje Chelsea večeras u 21 sat, a uzvrat je 23. siječnja na Stamford Bridgeu. Liverpool u srijedu u 21 sat dočekuje Fulham, a uzvrat je na Craven Cottageu 24. siječnja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!