NaslovnicaVijestiNekadašnji saigrači: Golman će biti kažnjen zbog provociranja Rooneya na twitteru

Nekadašnji saigrači: Golman će biti kažnjen zbog provociranja Rooneya na twitteru

Golman će biti kažnjen zbog provociranja Rooneya na twitteru. Golman WBA, Anders Lindegaard koji je ljetos u redove kluba iz Birmingema stigao iz Manchester Uniteda, mogao bi zbog poruka na Twitteru da bude kažnjen od strane FA.

Golman će biti kažnjen zbog provociranja Rooneya

Danski internacionalac se našao u centru pažnje pošto je na Twitter postavio uvrijedljivu fotografiju i komentar na račun kapitena Crvenih đavola, Rooneya.

Napadač sa “Old Trafforda” je protekle sedmice odgovarao uživo na pitanja navijača. Jedno od njih je glasilo: “Sa kim biste od kolega najmanje željeli da budete zaglavljeni u liftu?” Rooney je odgovorio: “Anders Lindegaard. On je tako iritantan”.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

Anders Lindegaard je to očigledno pogodilo, pa je brže bolje reagovao preko Twittera postavivši jednu interesantnu fotografiju nastalu na meču sa Arsenalom, na kojoj se Runi našao slučajno u nezavidnoj poziciji. Anders Lindegaard je prokomentarisao sa “Evo zašto nećeš da budeš sa mnom zaglavljen u liftu”, uz oznaku “sretan što se još zezaš Rooney”.

Danac je ljetos napustio United poslije pet godina tokom kojih je branio na svega 19 utakmica.

[su_bet365_200_bonus_mali]

1

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!