Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Gomez ima slatke brige oko budućnosti

Mario Gomez (31) završio je posudbu u Besiktasu i vratio se u redove Fiorentine, ali odmah po dolasku zatražio je prvo raskid ugovora, a nakon što nije uspio u tome, zatražio je transfer. Ovaj odlični njemački napadač je na europskom prvenstvu odigrao sjajno i pokazao da još nije za mirovinu, a interes brojnih klubova za njegove usluge je naglo porastao.

Mario Gomez

Mario Gomez

Od kako je zatražio transfer Gomeza se seli po raznim klubovima, a među zainteresiranima je prvi bio Slaven Bilić i njegov West Ham, ali nakon nekog vremena pojavio se interes Wolfsburga i Borussije Dortmund. Upravo je Dortmund trenutno prvi favorit za njegovo dovođenje, a spominje se iznos od 7 milijuna eura u slučaju transfera. Borussia nema takav tip napadača, ali je opet vrlo dobro pokrivena na toj poziciji, pa nije čudno što je sportski direktor Watzke opovrgnuo transfer. Ipak njemački mediji i dalje se bave selidbom Gomeza u redove žuto-crnih.

[su_euro_soccer_bonus]

Posljednja informacija koja se pojavila je interes Barcelone za ovim igračem. Zvuči pomalo čudno, ali Barca nema takav tip napadača, a nakon što ih je odbio Gameiro koji vjerojatno prelazi u Atletico Madrid ostali su na dva imena Perez i Gomez. Barcelona treba igrača koji može uskočiti umjesto sjajnog MSN trojca, a koji neće biti nezadovoljan vremenom provedenim na klupi. Gomez se može naći u toj priči, a pogotovo ukoliko želi osvojiti koji transfer i igrati u još jednom velikom klubu. Ipak čini se kako u ovom trenutku ima i boljih opcija za nastavak karijere.

Gomez je u svojoj bogatoj karijeri do sada igrao za Stuttgart, Bayern Munchen, Fiorentinu i Besiktas, a osvajao je naslove u Njemačkoj i Turskoj, a u tim državama je bio i najbolji strijelac sezone. Za Njemačku je do sada nastupio 68 puta, a postigao je 28 pogodaka.

Kladjenje forum

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

 

Oznake: