NaslovnicaVijesti"Gonzalo Higuain je bolji od Luisa Suareza!"

“Gonzalo Higuain je bolji od Luisa Suareza!”

Legendarni talijanski napadač Luca Toni smatra da je napadač Napolija Gonzalo Higuain ove sezone pokazao da je bolji od Barceloninog Luisa Suareza.

Gonzalo Higuain je bolji od Luisa Suareza!

Higuain je postigao hat-trick u pobjedi Napolija protiv Frosinonea rezultatom 4-0 ovog vikenda, te je tako stigao do 36 golova u Seriji A ove sezone, čime je oborio rekord Gunnara Nordahla od 35 golova, koji je postavljen davne 1950. godine.

28-godišnjak je postigao četiri gola manje od Suareza u utrci za europsku Zlatnu kopačku, ali Toni ipak preferira igrača Napolija ispred Urugvajca.

“Mislim da je Higuain napravio fantastičan posao”, rekao je Toni za talijanske medije.

“On je napravio nešto posebno, iako nije igrao u svim utakmicama. Gonzalo je sa druge planete. Za mene, Gonzalo Higuain je bolji od Luisa Suareza!”

Unatoč fantastičnoj sezoni za Hiugaina, Napoli se ipak povezuje sa transferom još jednog napadača, Zlatana Ibrahimovića, koji će uskoro postati slobodan igrač nakon što mu istekne ugovor sa Paris Saint Germainom.

Međutim, Toni vjeruje da bi dolazak Ibrahimovića jedino bio moguć ukoliko bi Napoli počeo igrati u formaciji sa dva napadača.

“Dolazak Ibrahimovića u Napoli je gotovo nemoguć. Higuain već radi vrlo dobar posao. Mogao bi doći ukoliko bi njih dvojica igrali zajedno u vrhu napada.”

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!