NaslovnicaVijestiGOTOVO JE: Barcelona dovela svoje prvo veliko pojačanje!

GOTOVO JE: Barcelona dovela svoje prvo veliko pojačanje!

Direktor Barcelone Guiliermo Amor je prenio vijest kako se predsjenik Barcelone Josep Maria Bartomeu sastao sa porodicom Antoniea Griezmanna, kako bi se dogovorili o njegovoj budućnosti.

Barcelona

Sve je izvjesnije kako će Griezmann napustiti Atletico Madrid nakon što je njegov trener Diego Simeone rekao da ga klub zadrži ako neko ponudu veliku svotu novca za njega.

Kako pišu novinari iz Španije Bartomeu se sastao sa porodicom Griezmanna kako bi potvrdi transfer, te se dogovorili oko sitnih detalja, to jeste gdje bi Antoine živio…

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Guiliermo Amor potvrdio je za poznati list Marcu kako će Griezmann sigurno postati novi napadač Barcelone.

“Bartomeu se sastao sa porodicom Griezmann, te je sigurno da su se oni nešto dogovorili oko njegove budućnosti”, rekao je Amor, te nastavio:

“Naravno, ne znam ništa tačno. Imamo odličnu vezu sa Griezmannom, a i on se osjeća ugodno kada s nama razgovara.”

“Glasine su neizbježne u svijetu nogometa. U slučaju s Griezmannom mislim da nije samo obična glasina, jer dosta ljudi priča o tome, naša obaveza je da napravimo dobar ugovor sa igračem”, kaže na kraju Amor.

Amor je ovo komentarisao prije nego što se Griezmann ‘osrmatio’ na društevnim mrežama. Naime, Antoine je privukao kritike svoji navijača nakon što se prerušio kao košarkaš Harlem Globetrottera, a fotografiju je objavio na svoj Twitter račun.

[su_cashout]

Nakon komentara da je to rasistički potez od strane Griezmanna – on je odma obrisao post, a poslije toga Francuz se odma oglasio, te rekao kako to nije rasističko ponašanje.

“Smirite se, nisam ja rasisita, ja samo puno volim Harlema Globetrottersa, to je njima počast”, rekao je Francuz!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!