NaslovnicaVijestiGOTOVO JE - Carlo Ancelotti u idućih 48 sati preuzima novi klub!

GOTOVO JE – Carlo Ancelotti u idućih 48 sati preuzima novi klub!

Najpouzdani izvor kada su u pitanju transferi i talijanski nogomet, Gianluca Di Marzio, potvrdio je kako se Carlo Ancelotti danas sastao sa predsjednikom Napolija kako bi postigli dogovor. Naime, Ancelotti pregovara s Napolijem već mjesec dana, a sada je kažu – gotovo!

Di Marzio je potvrdio informaciju kako se veliki talijanski trener, Carlo Ancelotti, danas sastao s De Laurentiisom u Rimu. Navodno je sastanak održan u jednoj od De Laurentiisovih kuća. Carlo Ancelotti trenirao je prvo Reggianu, pa kasnije tada sjajnu Parmu, Juventus, Milan, Chelsea, PSG, Real Madrid, a zadnji klub bio mu je Bayern.

[su_champions_league_final]

Od 10. mjeseca Don Carlo nije trenirao nikoga, malo se odmorio i spremio za nove pobjede. Novi trenerski angažman pronašao je u rodnoj Italiji. Naime, momčad koja godinama puše za vrat Juventusu odlučila je da je vrijeme za promjenu trenera Sarrija koji je do sada radio relativno dobar posao.

Ne, samo da je radio dobar posao, Sarri je radio fenomenalan posao, ali nije bilo trofeja stoga smo to nazvali relativno dobar posao. Carlo je iskusni lisac, trener koji je osvojio čak tri Lige prvaka te prvenstvo u Engleskoj, Italiji, Francuskoj i Njemačkoj. Jedino s Real Madridom nije osvojio prvenstvo, ali im je donio toliko željenu La Decimu.

[su_champions_league_final]

Kako pišu mediji u Italiji – dogovor između Napolija i Ancelottija još nije službeno završen, ali uskoro bi trebao biti. Čeka se odluka uprave Napolija o budućnosti Sarrija, odnosno hoće li dogovorno raskinut ugovor ili će Napoli morati platiti skupu otpremninu.

Hoće li De Laurentiis morati dati 8 milijuna eura otpremnine Sarriju ili će Sarri pristati otići i bez otpremnine ostaje vidjeti, a navodno sve ovisi o tome hoće li Abramovich otpustiti Contea pa dovesti Sarrija. Za klupu Chelseaja spominju se mnoga imena među kojima i Luis Enrique kao jedan od glavnih kandidata, no navodno sve ovisi o tome hoće li Napoli dovesti novog trenera.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!