NaslovnicaVijestiGOTOVO JE - Dinamo Zagreb i službeno prodao svog dragulja!

GOTOVO JE – Dinamo Zagreb i službeno prodao svog dragulja!

Ante Ćorić sinoć je u kasnim satima stigao avionom iz Zagreba za Rim gdje će sutra obaviti medicinske preglede i potpisati za ovosezonskog polufinalistu Lige prvaka – AS Romu. Monchi je Dinamovog bisera doveo za relativno male novce.

Ante Ćorić, 21-ogodišnji playmaker Dinama iz Zagreba sinoć je stigao u Rim, a ovih dana stavit će na papir svoj potpis i postati novi igrač Rome. Kako pišu novinari iz Italije riječ je o tranfseru vrijednom 7 milijuna eura + 1 milijun eura potencijalnih bonusa, a ugovor će potpisati na 5 godina.

Ante Ćorić mladi je supertalent Dinama koji je u tinejdžerskim danima toliko briljirao da su se za njega interesirali čak i Manchester City, a hvalio ga je i Pep Guardiola nakon utakmice Bayerna i Dinama. No, zadnjih godina Ante Ćorić malo je stagnirao i imao je dosta sukoba sa trenerima.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ćorić je u dresu Dinama odigrao čak 143 utakmice što je iznimno puno za tako mladog igrača, a pri tome je upisao i 23 gola i 24 asistencije. Također, mladi Ćorić debitirao je i u dresu hrvatske nogometne reprezentacije, odigrao je tek tri utakmice, ali i to je dosta s obzirom da su mu konkurencija igrači Barcelone, Real Madrida i Intera.

Potencijalni problem za Antu Ćorića je to što AS Roma planira dovesti i Hakima Ziyecha, playmakera iz Ajaxa. Riječ je o igraču koji je ove godine stvorio najviše prilika na svijetu, više čak i od De Bruynea, Ozila, Messija ili Payeta. No, Roma je zanimljiva sredina koja ima dobar spoj mladosti i iskustva, a njihov sportski manadžer, Monchi, poznat je po tome što on i njegovi scouti rijetko griješe pri odabiru svojih pojačanja.

[su_bet365_100_bonus]

Ante Ćorić imao je teško razdoblje u Dinamo zadnje dvije sezone, ali odlazak u dobru sredinu mogao bi mu preporoditi karijeru jer riječ je o igraču koji ima onaj ‘čarobni dodir’ lopte, ono što imaju samo rijetki igrači poput Di Marije, Messija, Salaha i sličnih. Oni drugačije kontroliraju loptu, oni su nešto posebno i ako Eusebio Di Francesco bude znao izvesti Ćorića na pravi put, ovaj relativno jeftini tranfser mogao bi biti pun pogodak i pravo pojačanje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!