NaslovnicaVijestiGotovo je: Ferrnando Torres donio odluku o nastavku karijere!

Gotovo je: Ferrnando Torres donio odluku o nastavku karijere!

Gotovo je: Ferrnando Torres donio odluku o nastavku karijere! Nakon završetka sezone iz uprave Atletica jasno su poručili Ferrnandu Torresu da za njega neće biti mjesta u ekipi naredne sezone. Mediji su ga selili u razne klubove iz dana u dan, od Meksika, preko Amerike pa do Kine. Ali na kraju je El Nino donio odluku koja će iznenaditi mnoge.

Ferrnando Torres donio odluku o nastavku karijere!

Tridesettrogodišnji španjolski napadač imao je mnoštvo ponuda za nastavak karijere. Mediji su ga selili od Mekiska, preko Amerike pa sve do Kine. Bilo je i zanimljivih ponuda iz Evrope, ali špekulacijama je konačno kraj, Feranando Torres je donio odluku. On će produžiti ugovor sa svojim prvim i najdražim klubom, Atletico Madridom, na još jednu godinu, dakle do jula 2018. godine.

[su_live_koeficijenti]

Torres dakle ostaje u matičnom klubu koji zbog kazn UEFA-e ne može registrovati nove igrače sve do januara 2018. godine. “Veoma sam sretan što ostajem u Atleticu, u svom klubu još godinu dana” rekao je Torres nakon potpisivanja novog ugovora koji je u dresu Atletica debitirao davne 2001. godine te je u 244 nastupa postigao 94 gola.

>> Francuski velikan osuo paljbu po Barci: Treći put žele našeg igrača, i opet to rade na nedozvoljen način

Prije deset godina prešao je u Liverpool gdje je izrastao u zasigurno najboljeg napadača na svijetu u to vrijeme, da bi nakon rekordnog transfera u Chelsea njegova karijera krenula silaznom putanjom. Nakon Chelsaja igrao je još za Milan, da bi se vratio u Atletico prije tri sezone, a kako stvari stoje tu bi mogao i završiti svoju nogometnu karijeru.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!