NaslovnicaVijestiGOTOVO JE: Mauro Icardi napravio transfer karijere

GOTOVO JE: Mauro Icardi napravio transfer karijere

Mauro Icardi je ove sezone fantastične sezone, a sada mu je na pomolu transfer karijere. Naime, kako prenose mediji iz Španije dogovorio je sve s Realom.

transfer karijere

Španjolci navode kako bi Argentinac trebao do kraja mjeseca obaviti liječnički pregled u Real Madridu. Ovu senzacinalnu vijest je prenio jedan od najboljih novinara na svijetu Pipi Estrada.

On tvrdi da će Real Madrid platiti Icardija 92 miliona eura, a da će Real Madrid INteru platiti 80 miliona eura, te da će u bonusima isplatiti jop 12 miliona eura.

Argentinac bi godišnje trebao zarađivati oko devet miliona eura nakon što mu se odbije porez, te 30 % od aktivnosti sponzora, a u Realu će ostati 70%.

[su_live_koeficijenti]

Iako mediji iz Španije su siguran u osvaj transfer zbog toga što Real Madridu treba kvalitetan napadač koji im nedostaje nakon što ih je napustio Alvaro Morata, mediji iz Italije su dosta oprezniji oko pisanja ovog transfera.

Oni ne vjeruju da je ovo istina, posebno zbog toga što je Inter ozbiljan kandidat da osvoji naslov prvaka, a prije par dana i sam Icardi je rekao kako u Interu ima sve što želi, te da se Realu ne bi javio na telefon.

“Ukoliko bih dobio poziv nekog iz Reala, neću se javiti na telefon. Nemam što dodati, svi znaju moje želje”, rekao je Icardi za Sky Sport


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!