NaslovnicaVijestiGOTOVO JE - Kepa Arrizabalaga neće biti novi golman Real Madrida

GOTOVO JE – Kepa Arrizabalaga neće biti novi golman Real Madrida

Iako je ovu vijest prije nekoliko tjedana potvrdio trener Real Madrida – Zinedine Zidane, sada je to još jasnije jer je Kepa Arrizabalaga jutros potpisao novi ugovor sa svojim dosadašnjim klubom – Athletic Bilbaom i to do 2025. godine.

Velika golmanska nada u Španjolskoj ovu je zimu trebao potpisati za prvaka Europe – Real Madrid. Prema pisanju Marce transfer je već bio dogovoren, sve je bilo spremno da Kepa Arrizabalaga stavi potpis na ugovor s Real Madridom, ali tada se u igru uključio trener Zidane i rekao da mu ne treba golman sada.

Zidane ima poseban odnos sa svojim igračima i zbog toga mu je transfer politika slabija strana. On svoj odnos s igračima temelji na povjerenju i svojim zvijezdama podilazi na način da im ne dovodi zamjene, a isto je napravio i po pitanju svog prvog golmana – Keylora Navasa.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Uprava Real Madrida htjela je ovog mladog golmana koji je ujedno i Španjolac što mu je veliki plus kod publike. Dugo su dogovarali ovaj transfer, Kepa Arrizabalaga je odbijao potpisati novi ugovor sa svojim klubom kako bi mogao potpisati za Real. Kada je sve bilo dogovoreno – Real mu je okrenuo leđa.

Nije se dugo čekala njegova reakcija – jutros je potpisao ugovor na 7 i pol godina. Uprava kluba iz Bilbaa pobrinula se da im budućnost neće nositi isti scenariji kao ove zime. Otkupna klauzula sada je 80 milijuna eura, a ugovor je dovoljno dugačak da odbije ponuđače od otimanja ovog supertalentiranog golmana.

[su_live_koeficijenti]

Kepa Arrizabalaga trenutno van terena zbog ozlijede desnog stopala, a njegov povratak se očekuje za 3 tjedna. No čini se da se njegov povratak na naslovnice koje ga povezuju s Real Madridom više neće vraćati uopće. Ovim produženjem ugovora ta je priča gotova, a Real Madrid navodno se ponovno okreće golmanu kojeg želi već godinama – prvom golmanu reprezentacije Španjolske i Manchester Uniteda – Davidu De Gei. Druga opcija je golman Chelseaja – Thibaut Courtois.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!