NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte što se dogodilo kada je Vinicius pokazao rasistu u publici

(VIDEO) Pogledajte što se dogodilo kada je Vinicius pokazao rasistu u publici

Tijekom nedjeljne utakmice u kojoj je Real Madrid izgubio rezultatom 0:1, dio navijača Valencije se rasistički obrušio na Viniciusa Juniora. Realov napadač je čak sucu pokazao tko je osoba koja ga vrijeđa zbog boje kože. Unatoč incidentu, utakmica nije bila prekinuta, a na kraju se dogodila tučnjava u kojoj je Vinicius dobio crveni karton.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Na gotovo svim stadionima u Španjolskoj, Vinicius Junior, brazilski nogometaš, redovito doživljava iste uvrede, što ga dovodi do razmišljanja o odlasku iz lige. Trener njegove momčadi, Carlo Ancelotti, nakon utakmice je stao u njegovu obranu naglasivši da je takva situacija apsolutno neprihvatljiva te je istaknuo da “španjolska liga ima ozbiljan problem s rasizmom”.

“Ovdje problem nije Vinicius. On je žrtva. Što mislite zašto je sudac prekinuo utakmicu? Zato što su navijači vikali Viniciusu ‘idiote’? Ne. Sudac je utakmicu prekinuo, jer je otvorio protokol o rasizmu. Kada je Vini dobio crveni karton, cijeli stadion je počeo uzvikivati ‘majmune, majmune.’ Jako sam tužan zbog ovoga,” rekao je Ancelotti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!