NaslovnicaVijestiGOTOVO JE! Lewandowski ODLUČIO i novinarima zvanično potvrdio sudbinu svoje karijere!

GOTOVO JE! Lewandowski ODLUČIO i novinarima zvanično potvrdio sudbinu svoje karijere!

Nakon mjeseci špekulacije i nagađanja, Bayernov napadač Robert Lewandowski najavio je da više ne razmišlja o napuštanju kluba. Ali ipak je morao ispaliti neke oštre strelice protiv vodstva kluba.

Robert Lewandowski kaže kako više ne namjerava napustiti Bayern. No poljski napadač i najbolji strijelac Bundeslige objasnio je nakon nekoliko mjeseci šutnje i dvosmislenosti zašto je razmišljao o napuštanju kluba.

“U travnju i svibnju bio sam kritiziran, ali klub me nije zaštitio, osjećao sam se loše, nisam pogodio u nekim važnim utakmicaama i svi su me napali”, otkrio je Lewandowski.

„U to vrijeme, nitko nije stajao uz mene, niti Karl-Heinz Rummenigge, niti Uli Hoeneß. Oni me nisu branili. Činilo mi se da me moj klub ne cijeni dovoljno. Tako da sam razmišljao o odlasku”, priznao je.

>> LUDNICA U MADRIDU! Real zbog Modrića podigao optužnicu protiv Predraga Mijatovića!

Najvjerojatnije odredište bio bi Real. Lewandowski nikad nije skrivao sklonost prema europskom prvaku. Ali ipaak ga je dirnula ljubav navijača Bayerna.

[su_bet365_100_bonus]

„Opet sam u Bayernu sa svim srcem. Primijetio sam kako me navijači podržavaju u Münchenu i shvatio da sam ovdje želim nastaviti karijertu. Ja nikada ne bih govorio loše o klubu ili štrajkao. Ne razmišljam o odlasku”, kaže Lewandowski.

Lewa je došao u Bayern prije četiri godine iz Borussie Dortmund. Za njemačkog giganta, do sada je postigao 106 ligaških golova u 126 utakmica.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!