NaslovnicaVijestiGOTOVO JE, LEWANDOWSKI OTKRIO: Karijeru ću nastaviti u...

GOTOVO JE, LEWANDOWSKI OTKRIO: Karijeru ću nastaviti u…

Već neko vrijeme se šuška da  Robert Lewandowski želi u Real, a za njega su također pokazali interes Chelsea i Manchester United,a  dan prije kraja transfer roka  u Engleskoj, Poljak je odlučili gdje će nastaviti karijeru.

Sjajni napadač proslavit će trideseti rođendan 21. kolovoza a kao poklon sebi je želio da obuče dres nekog drugog kluba. No ipak se to neće desiti jer je Lewandowski odlučio ostati u Bayernu.

Vijest je potvrdio trener Münchenskog kluba Niko Kovač koji je prije tjedan dana rekao da Lewandowski nije na prodaju i da Bayern ne dopusti da ode drugdje.

TRANSFER GLASINE: Draxler na putu za Italiju, Watford dovodi nogometaša Barcelone, Ronaldo u Juventusu želi bivšeg suigrača

Kovač i Lewandowski razgovarali su uoka četiri oči, a nakon razgovora odlučeno je. „Istina je da smo prošli tjedan razgovarali. Robert zna šta ja mislim o tome i što mislitm o njemu. Sve ekipa su dobro upoznate s njegovim kvalitetamaOn. To je sigurno među tri najbolja napadača na svijetu i jasno je da ne želimo da ostanemo bez njega. “Rekao sam mu to, prihvatio je moje riječi, doista mi je prijalo”, objasnio je Kovač.

[su_bet365_koeficijenti]

Za sada, još uvijek nije jasno što će se dogoditi sa Jerome Boatengom, koji bi se mogao preseliti u PSG. Bayern je navodno spreman prodati ga, ali zauzvrat traže oko 50 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!