NaslovnicaVijestiGOTOVO JE - Manchester City doveo pojačanje od 65 milijuna eura!

GOTOVO JE – Manchester City doveo pojačanje od 65 milijuna eura!

Pep Guardiola ne gubi vrijeme u sastavljanju idealne momčadi kojom želi pokoriti Europu. Manchester City možda je i najbolja momčad na svijetu u ovom trenutku. U samo jednoj utakmici ove sezone vidjeli smo ozbiljnije probleme u toj momčadi i u to u utakmici protiv jako raspoloženog Liverpoola.

Pep Guardiola stigao je u Manchester City pred početak prošle sezone kako bi od ovog superbogatog kluba konačno napravio prvaka Europe. City je s vremena na vrijeme dominirao u Engleskoj, ali u Ligi prvaka nisu napravili ozbiljniji iskorak. Najdalje su došli pretprošle sezone kada su došli u polufinale Lige prvaka gdje su ispali od prvaka Europe Real Madrida.

[su_watch_live_football]

Guardiola ima jasnu viziju Cityja za budućnost. Gradi momčad mladih, talentiranih i brzih igrača. Od njih uglavnom gradi timske igrače, igrače koji stavljaju tim ispred svoga ega. Impresivan roster posložio je, a sada ga još i pojačava. Kada pogledate koliko godina imaju igrači koji nose igru trenutnog lidera Engleske to je vrlo fascinirajuće. Gabriel Jesus ima 20, Leroy Sane 22, Sterling, Bernardo Silva, Mendy i Stones imaju 23, golman Ederson ima 24, a glavni igrač Kevin De Bruyne ima tek 26 godina.

Laporte ova tjedan potpisuje za City

Guardiola sada želi mladog stopera, jednog od najtalentiranijih mladih stopera na svijetu – Aymeric Laporte iz Athletic Bilbaa. Prema pisanjima medija iz Engleske – ovaj transfer je gotov! Dogovoren! Prema pisanjima Sky Sportsa Laporte bi u ponedjeljak navečer trebao doći u Manchester, a u utorak bi trebao biti predstavljen kao novi igrač Guardioline momčadi. Vrijednost spomenutog transfera trebao bi iznositi oko 65 milijuna eura.

[su_bonus]

Naime, Aymeric Laporte ima 23 godine, isto kao i njegov budući partner iz zadnje linije Manchester Cityja – John Stones. Mladi stoper prethodnih se godina spominjao kao budući stoper Barcelone, no klub iz Katalonije odlučio se za Umtitija i Minu iz Kolumbije. Guardiola ne gubi vrijeme, traži top-class stopera koji ne nastupa u Ligi prvaka, a pronašao ga je u Bilbau.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!