NaslovnicaVijestiGOTOVO JE: Maurizio Sarri svoje drugo pojačanje u Chelsea doveo za 44...

GOTOVO JE: Maurizio Sarri svoje drugo pojačanje u Chelsea doveo za 44 milijuna funti!

Chelsea će završiti potpisivanje Juventusovog braniča Daniela Ruganija. 23-godišnjak će postati drugo ljetno pojačanje Maurizio Sarrija, sa braničem koji je uslijedio nakon veznog igrača Jorginha na Stamford Bridgeu.

Gotovo je

London Evening Standard kaže kako će Rugani potpisati petogodšnji ugovor vrijedan 77.000 funti tjedno.

Chelsea će platiti 44 milijuna funti za talijanskog internacionalca, koji je prošle sezone impresionirao Juventus, dok su talijanski divovi osvojili Seriju A i Kup Italije.

Plavci žele potrošiti velike novce, kako bi osigurali jedno od prva četiri mjesta ove sezone.

[su_bet365_100bonus]

Chelsea se u potpunosti usredotočio na domaće natjecanje nakon što je prošle sezone propustio Ligu prvaka.

Novi menadžer Chelseaja Sarri bi također vjerojatno mogao izgubiti prvoklasnog vratara Thibaut Courtoisa.

Belgijanac je odlučio napustiti Stamford Bridge u korsti povratka u La Ligu u Real Madrid.

Real želi potrošiti velike novce i dovesti velika pojačanja nakon šokantnog odlaska Cristiana Ronalda u Juventus ranije ovog mjeseca.

[su_bet365_koeficijenti]

Španjolski divovi također pripremaju ogromnu ponudu za Courtoisovog suigrača iz Belgije i Chelseaja, Eden Hazarda.

Velika transfer saga nas očekuje u narednih mjesec dana. Hazard, koji ima 27 godina, stavio je Real Madrid na crveno upozorenje nakon što je Belgija osvojia treće mjesto u pobjedi protiv Engleske, tvrdeći kako njegovo vrijeme sa Chelseajem dolazi kraju.

Svi mediji su i prošle godine govorili kako će Hazard u Real Madrid, međutim, Hazard je ozlijedio gliježanj, što je završilo svaku nadu za tim transferom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!