NaslovnicazabavaKulinarski specijalitet Haalanda zgrozio fanove, gotovo je nemoguće pogoditi o čemu se...

Kulinarski specijalitet Haalanda zgrozio fanove, gotovo je nemoguće pogoditi o čemu se radi

Iako je Erling Haaland nevjerojatan na terenu, ne može se pohvaliti kulinarskim umijećem, barem prema njegovom nedavnom obroku koji je zgrozio fanove.

Haaland često ističe da svoju nogometnu dominaciju duguje strogoj prehrani. Međutim, obrok koji je sinoć pravio ne ulijeva fanovima povjerenje da je vrhunski stručnjak u kuhinji.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Norvežanin se “pohvalio” na društvenim mrežama objavivši fotografiju specijaliteta koji je sam napravio. Očito je bio uzbuđen zbog svog specijaliteta pa je napisao u opis fotografije “Prokleto lijepo”. Fotografija se vrlo brzo proširila društvenim mrežama, no osim njemu nikome se nije svidjelo.

“Zaboravio je pustiti psa van kuće prije utakmice”, “Je li ovo uopće jestivo”, “Ovaj čovjek jede sve”, neki su od komentara na Twitteru.

Engleski mediji uspjeli su doznati o čemu je riječ. Naime, Haaland je pripremao komadiće goveđe jetre na papiru za pečenje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!