NaslovnicaVijestiGOTOVO JE: Pojačanje od 176 milijuna funti stiže na Santiago Bernabeu!

GOTOVO JE: Pojačanje od 176 milijuna funti stiže na Santiago Bernabeu!

Gotovo je!! Florentino Perez dovodi novo pojačanje, a to je ono što je obećao kada bude imenovao novog trenera. Izgleda da su ovo loše vijesti za Manchester United i Chelsea u utrci za transfer Roberta Lewandowskog, koji je navodno postigao dogovor sa Real Madridom.

GOTOVO JE

Prema riječima Don Balona, poljski internacionalac je dogovorio da se ovog ljeta preseli na Bernabeu, što slijedi iz izvješća da su španjolski divovi bili njegov prvi izbor.

Bild je tvrdio da je Lewandowski ponuđen od strane njegovog agenta Pini Zahavija, a Manchester United i Chelsea su klubovi koji su bili svjesni želje igrača da se preseli u drugi klub.

[su_no1forfootball]

To izvješće također navodi da Bayern Munchen želi nevjerojatnih 176 milijuna funti za svoju napadačku zvijezdu, koji je u četiri sezone na Allianz Areni postigao nevjerojatnih 151 gol kako bi se utvrdio kao jedan od najsmrtonosnijih golgetera na planeti.

29-godišnjak bi bio idealna nadogradnja za Karim Benzemu, koji je bio pomalo van forme, unatoč njegovom ključnom golu u finalu Lige prvaka.

Lewandowski bi mogao biti idealan za United i Chelsea, od kojih se oba kluba moraju značajno poboljšati nakon razočaravajuće sezone 2017/18, u kojoj je United završio na drugoj poziciji, ali nije osvojio niti jedan naslov, dok su također izgubili u finalu FA kupa i to od Chelseaja, dok je klub iz Londona završio na petoj poziciji i sljedeće sezone neće igrati u Ligi prvaka.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Don Balon tvrdi da je Lewandowskijev transfer u Real Madrid gotova stvar i da će sve biti objavljeno uskoro kada se Svjetsko prvenstvo završi, a predsjednik kluba Florentino Perez je odlučio obavijestiti zamjenu Lopeteguija da je transfer završen.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!