NaslovnicaVijestiGOTOVO JE! Spalletti doveo napadača za kojeg su se svi otimali.

GOTOVO JE! Spalletti doveo napadača za kojeg su se svi otimali.

Spalletti već uvelike radi na sastavljanju momčadi za iduću sezonu. Već duže vrijeme priča se o potencijalnim pojačanjima, a danas je stigla i velika transfer bomba za klub iz Milana. Naime, predsjednik Racinga iz Argentine potvrdio je kako će Lautaro Martinez sljedeće sezone nositi dres Intera.

Tko je Lautaro Martinez? Riječ je o 20-ogodišnjem napadaču Racinga koji je ovih dana potpisao za Inter Milan. Cijena transfera je 27 milijuna eura. Za Martineza su se otimali mnogi klubovi u Europi, od Real Madrida do Borussije Dortmund, a to je potvrdio i predsjednik Racinga: “Nažalost, ponuda Borussije je došla prekasno i od tog posla nema ništa. Transfer u Inter Milan je gotov 99 posto, sve je potpisano i jedino je ostalo da nogometaš riješi detalje s Interom.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Istu stvar potvrdio je i Martinezov agent koji kaže kako je odluka o prelasku u Inter bila iz sportskih motiva, a ne iz financijskih. Inter je pokazao veliki interes i projekt u kojem žele graditi momčad oko Lautara i njegovog sunarodnjaka Icardija. Agent je potvrdio i interes Real Madrida, ali sada je sve to gotovo jer Martinez je od ljeta igrač Intera.

Pomalo nevjerojatan podatak je da Martinez igra za reprezentaciju Argentine, a Paulo Dybala i Mauro Icardi ne. To dovoljno govori o kakvom je talentu riječ. On je ove sezone u 15 utakmica postigao 13 golova te upisao 4 asistencije. Inter može slaviti svoju veliku pobjedu, ali isto tako se mogu nadati da neće biti slučaj kao kada je dolazio Gabigol.

[su_cashout]

No Spalletti ne staje na Martinezu. Naime, mediji u Italiji pišu kako Spalletti već ima viziju kako želi da izgleda momčad sljedeće sezone. Inter će igrati u formaciji 4-4-2 kao što danas to igraju i Real i Barcelona. U obranu će Inter pokušati dovesti Kwadwu Asamoaha i Stefana De Vrija, u vezni red Strootmana, a u napad Martineza što je sada i službeno potvrđeno.

U tom slučaju sastav Intera izgledao bi otprilike ovako:

INTER XI: Handanović – Asamoah, De Vrij, Škrinar, D’Ambrosio – Perišić, Strootman, Vecino, Candreva – Martinez, Icardi


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!