NaslovnicaVijestiGOTOVO JE! ZAVRŠEN SENZACIONALAN TRANSFER: PSG platio 70 milijuna eura za novo...

GOTOVO JE! ZAVRŠEN SENZACIONALAN TRANSFER: PSG platio 70 milijuna eura za novo pojačanje

Gotovo je! PSG je doveo jednog od najboljih napadača na svijetu! Pierre-Emerick Aubameyang bio je jedan od najboljih napadača svjetskog nogometa od njegova prelaska u Borussiju Dortmund 2013. godine.

GOTOVO JE

Gabonski napadač razvio se pod vodstvom Thomasa Tuchela – koji je zapravo dobio otkaz ovog tjedna – a Aubameyang je postizao golove iz zabave u Bundesligi.

U 2016/17 sezoni, bivši Saint-Etienneov igrač je postigao 31 gol u 32 utakmice kako bi osvojio Zlatnu kopačku, a završio jedan gol ispred Bayernovog Roberta Lewandowskog.

27-godišnjak je također pogodio sedam puta u Ligi prvaka, dok je Dortmund stigao u četvrtfinale, dodatno cementirajući njegovu već poznatu reputaciju.

Međutim, unatoč osvajanju DFB Pokala, Aubameyang je u potrazi za više trofeja, gdje Tuchelova ekipa nije mogla podnijeti izazov u Bundesligi, gdje su također završili ispod RB Leipziga.

[su_finale_lige_prvaka_300x250]
Ljubitelji Real Madrida i Liverpoola su navodno zainteresirani za zvijezdu Gabona, ali čini se da je njegovo odredište odlučeno.

Kako je izvjestio Yahoo, Paris Saint-Germain je dogovorio mega dogovor sa Dortmundom za Aubameyanga. Rečeno je da će naknada za transfer biti oko 70 milijuna eura, a napadač će imati 10 milijuna eura godišnju plaću – vrlo unosan dogovor, zar ne?

Bogati giganzi iz Pariza žele svojoj ekipi dodati neke od najboljih igrača svijeta nakon prilično tužne sezone.

Također pročitajte: Juventus v Real Madrid: Talijanski prvaci protiv španjolskih prvaka, povijesno finale Lige prvaka

Izgubili su naslov Ligue 1 protiv Monaca, ali još tužnije je bilo ponižavajući poraz od Barcelone i veliki povijesni preokret u Ligi prvaka, gdje su izgubili 6-1 na Nou Campu nakon što su imali četiri gola prednosti iz prve utakmice.

PSG očajnički želi da ostavi svoj trag u Europi i potpisivanja poput Aubameyanga će zasigurno ojačati ekipu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!