NaslovnicaVijestiGOTOVO JE: Zvijezda od 132 milijuna dolara potpisala petogodišnji ugovor sa Manchester...

GOTOVO JE: Zvijezda od 132 milijuna dolara potpisala petogodišnji ugovor sa Manchester Unitedom

Gotovo je, Zvijezda od 132 milijuna dolara potpisala petogodišnji ugovor sa Manchester Unitedom. Kako navode izvješća, vratar Manchester Uniteda David De Gea dogovorio je potpisati novi petogodišnji ugovor na Old Traffordu.

Gotovo je

27-godišnjak je već dugo povezan sa prelaskom u Real Madrid, nakon što je prethodno predstavljao njihove žestoke lokalne rivale Atletico Madrida.

De Gea je došao iznimno blizu prelaska u Real Madrid 2015. godine, samo zbog administrativnih pogreški u posljednjem danu nije prešao na Santiago Bernabeu, tako da je nekoliko mjeseci kasnije potpisao novi ugovor.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Madrid, koji je navodno bio spreman da ponudi 132 milijuna dolara za vratara, očekuje se da će se vratiti po njega ovog ljeta, no novi izvještaji iz Engleske navode da će vratar potpisati ugovor i to je veliki problem za Real Madrid.

No, prema Manchester Evening News, De Gea je sada zaustavio sve špekulacije o potencijalnom prelasku u Real Madrid tako što će svoju budućnost predati Manchester Unitedu.

Vratar je trenutačno na međunarodnoj dužnosti na Svjetskom prvenstvu 2018 u Rusiji sa Španjolskom, dok je u petak napravio jednu kobnu grešku koja je koštala bodova njegovu reprezentaciju.

[su_live_koeficijenti_v2]

De Gea će ovim ugovorom da se zadrži u Manchester Unitedu barem još pet godina, ali vjerojatno je ostao zato što je Mourinho obećao da će izgraditi tim koji će osvojiti Premier ligu sljedeće sezone.

De Gea sada samo razmišlja o Svjetskom prvenstvu, dok se novi ugovor priprema za njega nazad na Old Traffordu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!