NaslovnicaVijestiGotze nije sretan u Bayernu, tvrdi Muller

Gotze nije sretan u Bayernu, tvrdi Muller

Gotze nije sretan u Bayernu, tvrdi Muller. Liverpool je sada još spremniji da dovede Bayernovog Mario Gotze-a, nakon što je suigrač Thomas Muller priznao da misli da 23-godišnjak nije pretjerano sretan na Allianz Areni.

Gotze nije sretan

Gotze je izdržao frustrirajući, ali uspješan boravak sa Bavarcima otkad je potpisao 2013. godine, a ove sezone je započeo samo pet utakmicu u Bundesligi što potvrđuje sve što Muller govori.

Niz nesretnih ozljeda sigurno su odigrale sovju ulogu, ali to što nije sretan u Bayernu bi ga moglo odvesti na Anfield, gdje bi se ponovo ujedinio sa Jurgen Kloppom.

Njemački par zajedno su radili tijekom boravka u Borussiji Dortmund, a Klopp je nevoljno prodao Gotze-a klupskim suparnicima za 37. milijuan euri.

Prema riječima Mullera, njegov zemljak možda nije zadovoljan životom pod vodstvom Pep Guardiole.

[su_bet_at_home_koeficijenti]

“Razgovarao sam sa Mariom, naravno da smo razgovarali u svlačionici i ja u potpunosti poštujem to što on nije zadovoljan u Bayernu.”

“Iz čisto sportskog stajališta, naravno da želite biti na terenu, želite pokazati javnosti šta možete učiniti.

Muller je inzistirao, međutim, da nedostatak minutaže nije utjecao na Gotze-ov stav na treningu i prema suigračima.

“Ali on se šali sa drugima”, nastavio je Muller. “On je pun entuzijazma, a na treningu je nevjerovatan, kao i u klubu i to neće otići tako lahko.”

“Što se tiče njegovog odlaska u drugi klub, ja nisam njegov savjetnik ili njegov zastupnik i zato želim da ostane u Bayernu, ali nikad se ne zna u ovom svijetu tako da ne govorimo o potencijalnom klubu za Mario Gotze-a.”

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!