NaslovnicaVijestiGRAĐANI GUBE VELIKOG TALENTA: Juventus dovodi veznjaka Cityja u besplatnom transferu!

GRAĐANI GUBE VELIKOG TALENTA: Juventus dovodi veznjaka Cityja u besplatnom transferu!

Građani gube velikog talenta. Juventus dovodi veznjaka Cityja u besplatnom transferu. Juventus će sljedećeg ljeta ciljati tinejdžera Manchester Cityja Phil Fodena, kada njegov trenutni ugovor istekne na Etihadu.

Građani gube

Englez je morao biti zadovoljan sa manje bitnom ulogom u vladajućim prvacima Premier lige na početku sezone 2018/19, sa samo šest utakmica odigranih na svim natjecanjima.

18-godišnjak je jedan od najsvjetlijih talenata engleskog nogometa i ima tehničku sposobnost i smirenost na lopti kako bi se savršeno uklopio u ekipu Pep Guardiole, međutim, natjecanje za mjesta u momčadi je žestoko.

[su_bet365_100bonus]

Prema Daily Mirroru, Juventus želi osigurati usluge ovog mladića sljedećeg ljeta, ukoliko se dogode dogovoreni razgovori o ugovoru, nakon čega bi Juventus mogao dovesti Fodena za samo 175.000 funti.

City će sigurno biti spreman i ne bi trebali dozvoliti da jedan od njihovih talenata napusti klub u besplatnom tranferu, ali ako ga mogu uvjeriti da će dobiti veću minutažu u ekipi u skorije vrijeme, veznjak bi mogao okrenuti pogled od Serije A.

[su_bet365_koeficijenti]

Paul Pogba se odlučio preseliti u Torino još tijekom 2012. godine u ranoj fazi svoje karijere u Manchester Unitedu, a završio je kao jedan od najboljih nogometaša na svojoj poziciji u Europi tijekom svog vremena sa Juventusom.

Foden je neznatno mlađi i još nije imao okus nogometa na najvišoj razini, ali ako osjeća da bi mogao napredovati negdje drugo, onda bi mogao napustiti Etihad u bliskoj budućnosti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!