NaslovnicaVijestiSUSO IMAO PRILIKU DA SE VRATI U DOMOVINU: Gradski rivali (bili) u...

SUSO IMAO PRILIKU DA SE VRATI U DOMOVINU: Gradski rivali (bili) u borbi za istog nogometaša!

Suso, veznjak Milan i bivši igrač Liverpool trenutno igra u formi života. U novoj sezoni, Serie A postigao je četiri gola i upisao čak osam asistencija u samo dvanaest odigranih utakmica. On priznaje da je imao priliku vratiti se svojoju domovinu

Zbog impozantne statistike i sjajnih nastupa ove sezone, ne čudi što se u vezi s njegovim imenom spominju imena najvećih nogometnih klubova u Europi. U posljednje vrijeme Suso je imao nekoliko ponuda za promjenu kluba.

OLIVIER GIROUD OTKRIO: Evo kako je reagovao kada je prvi put vidio Edena Hazarda na treningu!

“Istina je da sam imao različite ponude za nastavak karijer, bilo je konkretnih kontakata s madridskim Altelticom, u stvari, u oba prošlogodišnja transfer roka, imao sam priliku vratiti se u Španjolsku”, rekao je Suso za španjolski radio Es. Prije toga, također je bio povezan s Real Madridom, a glasine o Bijelom baletu također su aktualne i prije ovogodišnjeg zimskog transfer roka.

Španjolski reprezentativac u ugovoru ima klauzulu za otkup od 38 milijuna eura, koja se odnosi samo na inostrane klubove i koja također važi u samo u prve dvije sedmice u julu mjesecu.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!