NaslovnicaVijestiGRAFIKA: Ronaldo ili Suarez? Došlo je do velike pogreške, Urugvajac je trebao...

GRAFIKA: Ronaldo ili Suarez? Došlo je do velike pogreške, Urugvajac je trebao biti među nominiranima!

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo i Neymar nominirani su za osvajanje Zlatne lopte, no čini se kako neki nisu zaslužili biti nominirani.

OIR_resizer

Ne čudi nas što su Messi i Neymar nominirani jer je prošla sezona za Barcelonu bila jedna od najboljih u povijesti, osvojili su i trostruku krunu. Trostruki osvajač Zlatne lopte Cristiano Ronaldo ponovno je među nominiranima.

No, nakon što su objavljenja trojica nominiranih, mnogi su zaključili da su među tri nominirana trebala biti sva tri igrača Barcelone.

Postoje neki koji tvrde da je napadač Barcelone Luis Suarez trebao biti nominiran, a ne prošlogodišnji osvajač Zlatne lopte Cristiano Ronaldo. Jedan navijač Barcelone objasnio je zašto je Urugvajac zaslužio biti među nominiranima.

U prvom izvješću vidi se kako je Cristiano Ronaldo u 2015. godini zakazao kada su u pitanju bili veliki susreti.

Na statistici se može vidjeti koliko su njih dvojica prosječno postizali golova i asistencija protiv većih momčadi iz lige petice. S druge strane izračunat je prosjek broja golova i asistencija igrača protiv slabijih momčadi.

Urugvajac je protiv jačih suparnika prosječno upisivao 1.26 golova i asistencija po utakmici, dok je Ronaldo bio umiješan u tek 0.48 golova protiv jačih suparnika.

Portugalska ikona ipak nije zakazala kada su u pitanju slabiji protivnici – u takvim utakmicama bio je umiješan u prosječno 1.58 golova po utakmici. Urugvajac je u tom segmentu nešto slabiji te je bio umiješan u 1.24 golova po utakmici.

 

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!