NaslovnicaVijestiGranit Xhaka: Moj dječački san je zaigrati u Premier ligi

Granit Xhaka: Moj dječački san je zaigrati u Premier ligi

Veznjak Borussije Monchengladbach Granit Xhaka izjavio je da je oduvijek sanjao da će zaigrati u Premier ligi. 23-godišnjak je jedan od najtraženijih talenata u Europi, i ne taji svoje želju da bi volio igrati u Engleskoj.

Moj dječački san je zaigrati u Premier ligi

U izjavi za Sky Sports Xhaka je rekao: “Mislim da svatko ima svoj san. Svako ima san iz djetinjstva, a moj dječački san je zaigrati u Premier ligi Da li će se ikada ostvariti, ostaje da vidimo. U ovom trenutku vam ne mogu reći koliko je realna ta opcija.”

Švicarski reprezentativac je u impresivnoj formi za Monchengladbach ove sezone, ima prosječan postotak točnih dodavanja čak 84%. Xhaka ima dugogodišnji ugovor sa Borussijom, ali klub bi bio spreman prodati ovog veznjaka ukoliko dođe odgovarajuća ponuda.

On je bio povezivan sa Manchester Cityjem i Liverpoolom, a zasigurno bi želio što prije zaigrati u jednoj od najboljih svjetskih liga. Kako prenosi njemački Bild, Xhaka je na meti Jurgena Kloppa, koji ga što prije želi dovesti na Anfield, a već je kontaktirao i njegovog agenta Andyja Grossa.

Međutim, Granit je trenutno fokusiran samo na Monchengladbach, koji se trenutno nalazi na sedmom mjestu u Bundesligi nakon 32 osvojena boda iz 21 odigrane utakmice, a sljedeću utakmicu igra protiv Köln a kod kuće.

[su_google_adsense]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!