NaslovnicaVijestiGraziano Pelle izbačen iz talijanske reprezentacije

Graziano Pelle izbačen iz talijanske reprezentacije

Graziano Pelle izbačen iz talijanske reprezentacije. Graziano Pelle je bio jedna od najvećih talijanskih zvijezda na Europskom prvenstvu.

Graziano Pelle izbačen

Međutim, 31-godišnjakova karijera u reprezentaciji bi mogla biti gotova nakon bizarnog incidenta dok je igrao za talijansku reprezentaciju protiv Španjolske u srijedu navečer.

Giampiero Ventura je zamijenio Pellea u 60. minuti, neposredno nakon što je Vitolo doveo Španjolsku u vodstvo od 1-0 na Juventus stadionu, i poslao Ciro Immobilea na njegovo mjesto.

Međtim, Pelle je očito bio iziritiran odlukom.

On je svoje osjećaje jasno dao do znanja kada je napustio igru i zauzeo mjesto na klupi.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Ventura je ispružio ruku, čekajući Pellea da se pozdravi, ali bivši igrač Southamptona to nije uradio.

Prema pisanju Goala, Pelle je sada izbačen iz momčadi zbog ‘ponašanja sa nepoštovanjem’ i neće biti u talijanskoj reprezentaciji u sljedećoj utakmici protiv Makedonije u subotu.

Pelle, koji trenutno igra za Shandong Luneng u Kini, sada se suočava sa bitkom da spasi svoju reprezentativnu karijeru.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!