NaslovnicaVijestiGREŠKA ILI NE? Real Madrid vraća svoju bivšu zvijezdu u siječnju!

GREŠKA ILI NE? Real Madrid vraća svoju bivšu zvijezdu u siječnju!

Greška ili ne? Real Madrid vraća svoju bivšu zvijezdu u siječnju! Real Madrid se, kako se izvješćuje, razmišlja o iznenadnom transferu za jednog od svojih bivših igrača – napadača Chelseaja Alvaro Moratu.

Greška ili ne

Španjolac je imao vrlo loše vrijeme na Stamford Bridgeu nakon što je napustio Bernabeu, iako uopće nije izgledao kao dio Premier lige.

Morata je bio prilično učinkovita opcija kluba u njegovom vremenu sa Realom, ali nije izgledao dovoljno dobro da bude redovan napadač za tim kao što je Chelsea.

26-godišnjak ima samo 22 gola postignuta u 68 utakmica na svim natjecanjima za Chelsea, a možda je i izgubio svoje početno mjesto.

Menadžer Plavaca Maurizio Sarri je izbacio Moratu iz svoje momčadi pred utakmicu sa Manchester Cityjem ovog vikenda, a Eden Hazard je igrao kao lažna devetka.

Ne izgleda dobro za Moratu i Don Balon sada tvrdi da ga Madrid razmatra vratiti u Španjolsku.

Bez sumnje, Los Blancosima bi odgovaralo pojačanje u napadu nakon što su ovog ljeta izgubili Cristiana Ronalda, ali Morata zasigurno nije igrač koji će im pomoći da se vrate u svoju najbolju formu.

Moguće je da će Morata pokazati svoj najbolji nogomet sa povratkom u La Ligu, ali trenutno ne izgleda kao veliko pojačanje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!