NaslovnicaVijestiGriezmann: Atletico igra ružan nogomet?! Mora da se šalite...

Griezmann: Atletico igra ružan nogomet?! Mora da se šalite…

Napadač Atletika Antoine Griezmann izjavio je da ga ne dotiču priče kako njegov tim igra “ružan” nogomet i poručio da se jedino rezultat vrednuje.

Griezmann

Među nogometnim auditorijem koji ne razlikuje različite vrste blokova, razne tipove presinga i ne razaznaje različite varijante zonskih obrana (a ovo je jedan vrlo mali dio nogometnog leksikona), nogomet koji igra Atletico Madrid nije privlačan. Zbog takvog stava publike ama baš nitko se ne potresa na “Vicente Calderonu”…

Atletico je izborio finale Lige prvaka jer je eliminirao Bayern zbog gola u gostima, upravo pogotkom Griezmanna u Münchenu, u utakmici koju su izgubili sa 2:1. Prva utakmice na Vicente Calderonu završena je minimalnom pobjedom Atletica, rezultatom 1:0, a strijelac za madridski klub bio je Saul Niguez.

Čak su i iz Bayerna, prije svih Arturo Vidal, isticali ultradefanzivni stil igre izabranika Diega Simeonea, kao i da će se za titulu prvaka Europe boriti lošiji tim.

“Mi smo u finalu i to je jedina stvar koja se računa. Koga zanima kakav smo nogomet igrali? Očito je da daje rezultat”, rekao je Griezmann, a prenosi “As”.

[su_sportingbet]

Francuski nogometaš dodao je da je Simeone usadio u ekipu ratnički i pobjednički mentalitet.

“Uvijek traži sve više od nas, nema opuštanja i uvijek je prisutan pozitivni naboj. Diego se u svakom trenutku pronaći prave riječi kako bi svatko od nas dao 100 posto svojih mogućnosti. Pod njegovim vodstvom postao sam bolji igrač, strijelac, iako se ranije nisam isticao golovima. Svakim danom učim od Simeonea, pretvorio me u pobjednika “, oduševljen je Griezmann.

Fudbaleri madridskog Atletica u finalu Lige prvaka, koje se igra 28. maja na milanskom San Siru, igraće protiv gradskog rivala Reala, u reprizi finala iz 2014. u Lisabonu, kada je bio uspješniji kraljevski klub. Real će pokušati da se domogne svoje jedanaeste europske krune, dok Atletico juri svoj prvi naslov prvaka Europe.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!