NaslovnicaVijestiGriezmann ide u NBA tim New York Knickse?

Griezmann ide u NBA tim New York Knickse?

Griezmann ide u NBA tim New York Knickse?

Golgeter Atletika Antoine Griezmann izjavio je da nema namjeru napustiti madridski tim na ljeto – osim u slučaju ponude iz NBA lige i New York Knicksa. Griezmann se sve više povezuje s transferom u Manchester United, koji, kako se navodi, neće žaliti novac, čak i za rekordan iznos kako bi ga doveo, ali 26-godišnji nogometaš iz Francuske ima planove da ostane u Madridu.

ide u nba

“Napustio bih Atletico samo da igram sa Derrickom Roseom”, našalio se Grizman za španjolski Cadena Ser, a potom nastavio u ozbiljnom tonu.

“Ugodno mi je u Atleticu i vrlo sam sretan. Ipak, sastaću see s menadžerima kako bih vidio što se događa. Zadovoljan sam privatnim i profesionalnim životom u Madridu, volim suigrače i trenera Simeonea. Želim nastavim i osvajam titule sa Atleticom.”, poručio je Griezmann.

>>Conte dovodi šest pojačanja na Stamford Bridge

Griezmann igra još jednu sjajnu sezonu među “jorgandžijama”, pošto je postigao 26 golova u svim natjecanjima. Međutim, unatoč odličnim nastupima Griezmanna, ali i cijelog tima, Atletico je završio sezonu bez trofeja, ispao je u polufinalu Lige prvaka od Real Madrida, kao i u Kupu kralja, dok La Ligu završava kao treći.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!