NaslovnicaVijestiGriezmann: Još uvijek nisam na nivou Ronalda i Messija

Griezmann: Još uvijek nisam na nivou Ronalda i Messija

Nogometaš Atletico Madrida Antoine Griezmann rekao je da još nije na istoj razini kao Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo. Griezmann je prošle sezone postigao 32 gola za Atletico, s kojim je stigao do finala Lige prvaka, prije nego što je ovog ljeta osvojio Zlatnu kopačku na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

antoine-griezmann-haircut-2016_01

Francuski nogometaš je na šampionatu Europe postigao šest golova, a isto toliko je postigao od početka nove sezone. On, ipak, smatra da mora osvojiti više trofeja kako bi mogao da se mjeri sa zvijezdama Barcelone i Real Madrida.

“Moram napraviti još mnogo toga da bih bio ravnopravan s njima, počevši od osvajanja trofeja”, rekao je Grizman za L’Equipe.

Na pitanje da li sada protivnici više obraćaju pažnju na njega nego kada je 2014. godine stigao u Atletico, Griezmannje odgovorio: “Suci čak i više”.

“Ranije nisu znali tko sam, morali bi da pogledaju ime na dresu”, dodao je francuski nogometaš.

Antoine Griezmann je stigao u Atletico Madrid 2014. godine, a došao je iz Real Sociedada u kojem je proveo pet godina. Ukupna odšteta koju je Atletico platio Sociedadu iznosila je 30 milijuna eura. Griezmann je do sada za madridski tim nastupao 81 puta i postigao 50 golova. Za francusku reprezentaciju debitovao je 2014. godine, a 36 puta je branio nacionalne boje.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!