NaslovnicaVijestiGriezmann: Mogu potpisati za United samo pod ovim uvjetom

Griezmann: Mogu potpisati za United samo pod ovim uvjetom

Antoine Griezmann otkrio je da neće napustiti Atletico Madrid sve dok Diego Simeone bude na klupi “jorgandžija”.

Griezmann je među tri najbolja na svijetu

Francuski reprezentativni napadač dovođen je u vezu s Manchester Unitedom i PSG-om.

The Sun je ranije prenio da je Mourinho dobio zeleno svjetlo da obori svjetski transfer rekord, postavljen ovog ljeta, kada je za Paula Pogbu plaćeno čak 106 miliona eura.

Uprkos interesovanju Uniteda, sva pažnja francuskog napadača trenutno je usmjerena na život u španjolskoj prijestolnici.

“Jedino bih bio u dvojbi ukoliko bi Simeone otišao u PSG, ili gdje god drugo”, izjavio je Griezmann za francusku TV postaju Telefoot.

“Zvao sam ga prije nego što sam produžio odgovor, i potvrdio mi je da će ostati u Atleticu”.

“Mogu mnogo naučiti od njega. PSG nije u mojim planovima u ovom trenutku, srećan sam u Španjolskoj”, dodao je Griezmann, koji je ovog ljeta predvodio svoj nacionalni tim do finala Eura, upisavši se u strijelce 6 puta.

Mourinho je izjavio da je veliki poštovalac Griezmannovih igračkih kvaliteta, koji je u dvije sezone u Atleticu tresao mrežu 44 puta u La Ligi, i očekuje da će se Francuz odlučiti za odlazak sa Vicente Calderona narednog ljeta.

S obzirom na to da je Griezmann vezan ugovorom za Atletico do 2021, Mourinho je svjestan da će možda morati da ponudi i više novca od planiranog, kako bi doveo napadača u svoje redove.

Francuski napadač je viđen kao dugoročna zamjena za Waynea Rooneya, čija je budućnost u Unitedu pod znakom pitanja.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!