NaslovnicaVijestiGRIEZMANN ODLUČIO: Antoine Griezmann donio odluku o svojoj budućnosti, a evo zbog...

GRIEZMANN ODLUČIO: Antoine Griezmann donio odluku o svojoj budućnosti, a evo zbog čega ju nije otkrio danas!

Napadač Atletico Madrida i francuski reprezentativac Antoine Griezmann danas je sazvao press konferenciju u trening kampu reprezentacije, a mnogi su očekivali kako će konačno otkriti gdje nastavlja svoju karijeru.

Griezmann odlazi u Barcelonu

On se već dugo vremena povezuje sa odlaskom iz Atletico Madrida, a mnogi španjolski mediji su objavili kako će otići u Barcelonu.

[su_no1forfootball]

Griezmann je prošlog tjedna izjavio: “Svjetsko prvenstvo za Francusku počinje u subotu, tako da još ima vremena. U Španjolskoj neki govore da ću ostati u Atleticu, ostali govore da ću otići, a odluku ću otkriti prije prve utakmice sa reprezentacijom.”

Danas, četiri dana do te utakmice, on je rekao: “Žao mi je, ali danas neću otkriti svoju odluku. Znam da su očekivanja velika, znam da svi čekaju na moju odluku, ali danas nije taj dan. Nema više pritiska na mene, opušten sam i fokusiran na Svjetsko prvenstvo. Sretan sam i to mi je trenutno najvažnija stvar. Živio sam s pritiskom tri mjeseca i navikao sam na to, ali sada moram razmišljati o Svjetskom prvenstvu.”

[su_bonus]

Ipak, novine Mundo Deportivo otkrile su zbog kojeg razloga nije odlučio danas saopštiti svoju odluku. On je navodno odlučio preći u Barcelonu, sa kojom je već postigao usmeni dogovor. Međutim, razlog zbog kojeg to nije rekao na današnjoj press konferenciji je jednostavan. U pitanju je klauzula u njegovom ugovoru, koja se smanjuje duplo ukoliko se aktivira na kraju mjeseca. Naime, kako piše u izvješću, ukoliko ga Barca dovede sad, koštao bi ih čak 200 miliona eura, a ukoliko sačekaju prvi juli, cifra će iznositi 100 miliona eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!