NaslovnicaVijestiGriezmann otkrio dogovor između Atletica i Reala

Griezmann otkrio dogovor između Atletica i Reala

Antoine Griezmann, napadač Atletica, otkrio je kako gradski rivali, Atletico i Real, imaju dogovor da jedni drugima ne uzimaju igrače.

dogovor

Pojavile su se glasine o šokantnom transferu u Real Madrid, ali prema francuskom reprezentativcu, Real i Atletico imaju dogovor da ne dovode igrače iz suprotnog tabora.

“Volio bih da osvajam trofeje, ali ne bih mogao da pređem u Real, s obzirom na rivalstvo, a takođe postoji međusobni dogovor između klubova”, otkrio je Griezmann.

Griezmann je ranije izjavio kako bi volio da zaigra u Premier ligi, te da prelazak u francusku ligu, odnosno PSG, nije opcija, ali i da trenutno ne razmišlja o odlasku iz Atletica.

“Moji suigrači me zaista poštuju. Dostigao sam ovaj nivo zahvaljući njima. Napredujem iz nedjelje u nedjelju. Trebam ih i volim da igram za Atletico. Ne mislim da treba da promijenim klub da bih dostigao viši nivo”, rekao je Francuz.

Griezmann je upisao 6 golova i 4 asistencije u dosadašnjih 13 kola, uz 3 gola i 2 asistencije u 5 utakmica Lige prvaka, gdje je Atletico objezbijedio prvo mjesto u grupi kolo prije kraja, i to sa maksimalnim učinkom.

Atletico se nalazi na četvrtom mjestu na tabeli španjolske La Lige, sa čak 9 bodova zaostatka za vodećim Real Madridom. Nakon dva uzastopna poraza, jučer su slavili na gostovanju kod Osasune sa uvjerljivih 3:0, a u narednom kolu na svom Vicente Calderonu dočekuju Espanyol.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!