NaslovnicaVijestiGriezmann: Plašim se Simeoneovog odlaska iz kluba

Griezmann: Plašim se Simeoneovog odlaska iz kluba

Najbolji strijelac i nogometaš madridskog Atletica Antoine Griezmann otkrio je da se plaši odlaska trenera Diega Simeonea na kraju sezone. Simeone je nedavno skratio ugovor s Atleticom za dvije sezone, do 2018. godine, što je podgrijalo glasine u vezi s njegovim odlaskom, kao i izjava da ima veliku želju da jednog dana preuzme Inter.

antoinegriezmannfcbarcelonavclubatleticoggxcwrmugh1l

“Čuo sam u Francuskoj da je Diego bio blizu preuzimanja Paris Saint-Germaina. Bojim se da neće biti još dugo u Madridu. Želim raditi i učim od njega. Rekao mi je da će ostati, da je sve u redu, nadam se da ćemo svi zajedno još više napredovati s klubom”, rekao je Griezmann za španjolski Onda Cero.

Argentinski stručnjak skoro pet godina sjedi na klupi “jorgandžija”, s kojima je osvojio titulu prvaka Primere, Kup kralja, Ligu Europe, Superkup Europe i Španjolske, ali i izgubio dva finala Lige prvaka, oba od najvećeg rivala Real Madrida.

Ranije je trenirao argentinske klubove Racing, Estudiantes, River Platu i San Lorenzo, kao i talijansku Cataniju.

Atletico Madrid nakon šest kola nalazi se na trećem mjestu sa 12 bodova, bodom manje od drugoplasirane Barcelone, i dva boda manje od prvoplasiranog gradskog rivala, Real Madrida. Atletico je u prethodnoj utakmici koja je igrana jučer na Vicente Calderonu minimalno savladao La Corunu sa 1-0, a sljedeću utakmicu igraju protiv Valencije koja nije baš najbolje otvorila sezonu, drugog oktobra.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!