NaslovnicaVijestiGriezmann potpisao novi ugovor sa Atleticom

Griezmann potpisao novi ugovor sa Atleticom

Nogometaš Atletico Madrida Antoine Griezmann izjavio je da će ostati u madridskom timu i uskoro produžiti ugovor. Uprava Atletica želi nagraditi najboljeg strijelca novim, financijskim jačim ugovorom koji bi trebao biti potpisan do 2020. godine.

Griezmann

“Odlično mi je u Atleticu i blizu sam da produžim suradnju. Presretan sam zbog svega što mi se događa ove sezone, ali nadam se da mogu da je upotpunim osvajanjem Lige prvaka i Europskog prvenstva. To bi bio nevjerojatan finiš”, rekao je Grizman, a prenosi As.

Prema pisanju španjolskog lista Atletico namjerava u novi ugovor Francuza unese izlaznu klauzulu od 100 milijuna eura, koja je za 30 milijuna veća od dosadašnje.

Griezmann je ove sezone postigao 32 gola na 53 utakmice u svim natjecanjima i bez dileme biće glavni adut Atletica u finalu Lige prvaka protiv susjeda iz Reala, 28. svibnja, na San Siru u Milanu.

25-godišnji francuski nogometaš karijeru je počeo u Real Sociedadu za koji je igrao od 2009. do 2014. godine, i za taj period postigao je 46 gola u 179 utakmica. Za Atletico je odigrao 75 utakmica a već je postigao 44 gola, što je samo dva manje od broja postignutih golova u Sociedadu u kojem je odigrao mnogo više utakmica.

Griezmann je u Atletico prešao 28. jula 2014. godine za 30 milona eura, istog dana je prošao medicinske testove i potpisao šestogodišnji ugovor. Debitovao je u prvoj utakmici Superkupa Španije 19. avgusta te godine protiv Real Madrida, ušao je umjesto Saula u 57. minuti, a utakmica je završena 1-1.

Grizemann će nastupati i za reprezentaciju Francuske na predstojećem Europskom prvenstvu u toj zemlji.

[su_betfair_200eura]

[frontpage_news widget=”29796″ name=”Novosti”]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!