NaslovnicaVijestiGriezmann predviđa tko će osvojiti naslove u Premier ligi i Ligi prvaka

Griezmann predviđa tko će osvojiti naslove u Premier ligi i Ligi prvaka

Griezmann predviđa tko će osvojiti naslove u Premier ligi i Ligi prvaka. Mnogi navijači Engleske su se nadali da Antonio Griezmann može igrati u Premier ligi ove sezone.

Griezmann predviđa

Zvijezda Atletico Mardida bila je povezana sa velikim preseljenjem u Manchester United i Chelsea ranije ovog ljeta, prije nego što je završio nagađanja nad svojom budućnošću, potpisavši novi petogodišnji ugovor sa Colchonerosima.

Griezmann uživa u još jednoj vrhunskoj sezoni u Primeri, a prošle sezone u Ligi prvaka postigao je 32 gola u 54 nastupa za Atletico, a također je osigurao Zlatnu kopačku na Euru 2016 i došao do finala sa svojoj reprezentacijom.

Međutim, unatoč njegovim idividualnim postignućima, to je bilo prilično traumatičnih nekoliko mjeseci za 25-godišnjaka.

[su_euro_soccer_bonus]

Griezmann je izgubio u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida 2016., gdje je promašio penal, a zatim nisu uspjeli doći do pobjede u finalu Eura 2016 nad Portugalom.

Igrač svjetske klase vjeruje da postoje tri ekipe koje su sposobne da osvoje naslov Engleske ove sezone: dva Manchestera i Chelsea.

Screenshot_21

UPLATI!
Griezmann je nastavio: “Prošle godine nitko nije mogao ni zamisliti da će Leicester osvojiti, ali ovaj put, vidim borbu između Cityja, United i Chelseaja pod vodstvom Antonio Contea.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Francuz je također imenovao četiri kluba koji, po njegovom mišljenju, biti glavni favoriti za naslov Lige prvaka 2016/17.

“Nadam se Atletico!”, dodao je Antoine. “Imamo veliko povjerenje u sebe, vjerujemo da možemo ponoviti ono što smo napravili prošle godine, ali da ga osvojimo konačno ovaj put. Zatim su tu timovi poput Bayerna, Barce i Madrida, koji će gotovo sigurno doći do polufinala.”

Screenshot_22

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!