NaslovnicaVijestiGriezmann rasplakao djevojčicu: Otac djevojčice pobijesnio

Griezmann rasplakao djevojčicu: Otac djevojčice pobijesnio

Griezmann rasplakao djevojčicu. Antoine Griezmann brzo postaje jedan od najpoznatijih igrača svjetskog nogometa. Napadač Atletico Madrida, koji je trenutno rame uz rame sa Gianluigi Buffonom, je ne samo jedan od najboljih igrača na svijetu – on je također vrlo smiješan i bezbrižan tip.

Griezmann rasplakao

Često ćete ga uhvatiti kako radi nešto smiješno na Instagramu ili Snapchatu. Iako je postao otac po prvi prošle godine, 26-godišnjak još uvijek izgleda kao da doživljava djetinje oduševljenje.

No, dok ste voljeni i obožavani od milijune obožavatelja diljem svijeta zvuči odlično, potpuni nedostatak privatnosti koja dolazi kao nusprodukt uspjeha u nogometu zasigurno bude iritantno s vremena na vrijeme.

Potpisivanje autograma nakon autograma i poziranje selfija nakon selfija vjerojatno uzima svoj danak nakon nekog vremena.

[su_euro_soccer_bonus]

Tijekom vikenda, Griezmann je uznemirio jednu mladu djevojčicu koja je njegov veliki navijač i njenog oca nakon što je odbio da dadne autogram na dres francuske reprezentacije s njegovim imenom na leđima.

Dok su igrači Atletica prolazili, djevojčica je stajala sa dresom ispruženim u nadi da će Griezmann potpisati.

Griezmann je pogledao i napola se nasmiješio prije nego što je prošao pored nje i ušao u susjednu zgradu.

Jadna djevojčica je ostala u suzama, a njen otac kao i svaki roditelj u toj situaciji je bio frustriran i razočaran.

[su_bet365_200_bonus_mali]

On je dao do znanja da je njegova kćerka htjela samo autogram i da su putovali 200km do tamo.

Sve je ovo zaista tužno.

Fernando Torres se zaustavio i dijelio autograme fanovima, ali je djevojčica željela samo Francuza.

Također pročitajte: Real Madrid v Bayern Munich: Hoće li mađarski sudac i ovog puta biti sretan za Bavarce

Bilo je Griezmann ili nitko.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!