NaslovnicaVijestiGriezmann se dogovorio sa Unitedom!

Griezmann se dogovorio sa Unitedom!

Nogometaš Atletico Madrida Antoine Griezmann dogovorio se o uvjetima transfer s upravom Manchester Uniteda, prenio je danas Guardian.

dogovorio

Kako se navodi, Manchester United će platiti najmanje 100 milijuna eura za 25-godišnjeg napadača, pošto je otkupna kluzula u njegovom ugovoru 100 milijuna. Griezmann bi na Old Trafford trebalo da prijeđe po završetku sezone.

Sjajni napadač je već dugo na meti “Crvenih đavola”, koji po svaku cijenu žele da ga dovedu u svoje redove, te oforme ubojit napadački tandem sa njime i Zlatanom Ibrahimovićem.

Iako se napadač navodno dogovorio sa Unitedom, Guardian je naveo i da klubovi još nisu postigli dogovor o transferu.

[su_betathome200e]

Griezmann iza sebe ima fantastičnu godinu u kojoj je briljirao, kako na klupskoj, tako i na reprezentativnoj razini. Pomogao je Atletico Madridu da stigne do finala Lige prvaka, a igrao je i ključnu ulogu na Europskom prvenstvu, gdje je Francuska poražena protiv Portugala u finalu, a on je bio najbolji strijelac turnira sa šest postignutih golova.

Pripalo mu je i treće mjesto u izboru za Zlatnu loptu France Footballa (Ballon d’Or), iza Cristiana Ronalda i Lionela Messija.

Griezmann je ove sezone postigao 14 golova u 39 utakmica za Atletico, a njegov ugovor s Atleticom ističe 2021. godine. U Madrid je stigao 2014. godine iz Real Sociedada, gdje je prošao i mlađe kategorije.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!