NaslovnicaVijestiGriezmann "spušten" na zemlju od strane Ramosa: "Kad slušam ovog tipa, ne...

Griezmann “spušten” na zemlju od strane Ramosa: “Kad slušam ovog tipa, ne mogu da vjerujem..”

Sergio Ramos nije mogao šutjeti, napao je svom svojom moći i u sekundi na zemlju spustio Antoine Griuezmanna.

Kapetan Real Madrida je čekao svoju šansu za osvetu nakon što je Antoine Griezmann nakon pobjede u Europskom superkupu na društvenim mrežama objavio sliku koja je provocirala sve ljubitelje ovog kluba. Na slici je Ramos stavljao krunu na glavu nogometaša koji je ovog ljeta postao svjetski prvak s Francuskom, a zatim na utakmici u Tallinnu je savladao i Real. Sigurno je sve počelo još tada, ali Ramosa su isprovocirale i neke naknadne izjave.

>> JAMIE CARRAGHER PRIZNAO: Evo tko je po njegovom mišljenju najbolji igrač u Premier ligi!

Tako je Griezmann kritikovao UEFA-u i FIFA-u jer se nije našao među tri finalista ni u jednom izboru. Francuz je sve zajedno opisao kao skandalozno, ali je Ramos na jučerašnjoj konferenciji za novinare pred početkom Lige prvakadao svoje mišljenje. „Kad slušam ovog tipa, ne mogu da vjerujem jer osjetim nevjerovatno ignoriranje ostalih. Kad ga čujem sjetim se Buffona, Tottija, Casillasa, Inieste, koji su bili pravi šampioni i koji nikada nisu osvojili Zlatnu loptu”, rekao je on.

[su_champions_league]

„Antoinu ću ponuditi jedan savjet. Neka u svojoj ekipi pronađe ljude koji će mu biti uzor. Simeone, Godin i Koke su, na primjer, ljudi s vrijednostima od kojih se može puno naučiti.”- završio je Ramos.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!