NaslovnicaVijestiGriezmann: Umoran sam od takvih pitanja, sretan sam u Atleticu

Griezmann: Umoran sam od takvih pitanja, sretan sam u Atleticu

Jedan od najboljih svjetskih nogometaša današnjice Antoine Griezmann izjavio je da ne vidi razlog zbog kojeg bi na kraju sezone napustio madridski Atletico. “Umoran sam od takvih pitanja”, riječi su francuskog nogometaša.

umoran sam

Brojni europski mediji su tjednima i mjesecima unatrag pisali o odlasku francuskog reprezentativca sa “Vicente Calderona”, da bi nedavno kao gotovu stvar predstavili prelazak ofanzivca u Manchester United.

“Uvijek dobijam ista pitanja o budućnosti i postajem malo umoran od toga. Kao što sam uvijek govorio, vrlo sam sretan u Atleticu i u Madridu. Vrijeme je divno, suigrači su jedni od najboljih koje možete imati, radim s vrhunskim trenerom… Vrlo se dobro osjećam i ne vidim razlog zbog kojeg bi želio otići.” rekao je Griezmann, koji sa “jorgandžijama” ima ugovor do lipnja 2021. godine.

Francuski nogometaš je svoju karijeru počeo u omladinskim selekcijama Real Sociedada za koje je nastupao od 2005. do 2009. godine, a zatim su ga prekomandovali u prvi tim Sociedada za koji je igrao pet godina – u periodu od 2009. do 2014. godine i za to vrijeme u 180 nastupa postigao 46 pogodaka. Atletico Madrid ga je kupio 2014. godine za 30 milijuna eura.

Za reprezentaciju Francuske debitovao je 2014. godine, a prije debitantskog nastupa za seniorsku reprezentaciju nosio je dresove svih omladinskih sekcija francuske reprezentacije. Za seniorsku reprezentaciju odigrao je 39 utakmica i postigao 14 pogodaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!