Naslovnicaeuro2016Griezmann zaigrao Football Manager: Doveo pet vrhunskih igrača u Arsenal

Griezmann zaigrao Football Manager: Doveo pet vrhunskih igrača u Arsenal

Napadač Atletico Madrida i francuski reprezentativac Antoine Griezmann jedan je u nizu poznatih nogometaša koji su zaigrali popularnu nogometnu simulaciju Football Manager.

Griezmann zaigrao Football Manager

Griezmann je priznao da redovno igra tu igru, te da trenutno vodi Arsenal u kojem je odlučio napraviti par promjena. Naime, u klub je doveo napadača Evertona Romelua Lukakua, te je njegov reprezentativni kolega Olivier Giroud preselio na klupu.

Zvijezda Francuske je također dovela i lijevog beka Wolfsburga Ricarda Rodrigueza, njegovog suigrača iz Atletico Madrida Angela Correu, defanzivca Paris Saint Germaina Marquinhosa i velikog talenta Fiorentine, 17-godišnjeg Abdou Diakhatea.

Griezmann je objasnio da je Topnike preuzeo nakon ‘financijskih poteškoća’ u Montpellieru i Lyonu, te da je, otako je preuzeo klub, sa Arsenalom osvojio Premier ligu i Ligu prvaka.

25-godišnjak je trenutno sa reprezentacijom na Europskom prvenstvu, a iza sebe ima najbolju sezonu u svojoj karijeri, u kojoj je postigao 22 gola u La Ligi. On je nedavno potpisao novi dugogodišnji ugovor sa Atleticom, te je tako prekinuo špekulacije o mogućem odlasku iz kluba.

On je prije potpisa produženja ugovora bio povezivan sa prelaskom u Arsenal i Chelsea, ali se ipak odlučio produžiti vijernost ‘Jorgandžijama’.

Baš kao što je i sam Griezmann u igri primjetio, Arsenal je u potrazi za novim napadačem, a posljednji u nizu koji se povezivao sa prelaskom na Emirates stadion je napadač Leicestera Jamie Vardy.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!