NaslovnicaVijestiGriezmann zatražio ogromnu uslugu od Barcelone: Ukoliko mu ne ispune želju, Francuz...

Griezmann zatražio ogromnu uslugu od Barcelone: Ukoliko mu ne ispune želju, Francuz bi mogao otići u Premier ligu

Antoine Griezmann je zatražio od Barcelone da aktivira njegovu otpusnu kaluzulu od 87 milijuna funti u Atletico Madridu.

Griezmann zatražio

Francuski napadač želi riješiti svoju budućnost na brz i učinkovit način, što ga je dovelo do davanja ultimatuma katalonskom klubu, prema pisanju Don Balona.

Preferirano odredište Griezmanna je Nou Camp, ali on traži jamstvo svog interesa.

Ako ekipa Ernesta Valverdea nije spremna platiti ovu naknadu, 26-godišnjak će razmatrati alternativne opcije, uključujući i Manchester United.

[su_watch_live_football]

Smatra se da su u Barceloni blago ohladili svoj interes, budući da se Griezmann mučio sa formom do sada ove sezone.

Njegov povratak od šest golova u 16 utakmica se podudarao sa lošim nastupima Atletico Madrida.

Madridski klub prati Barcelonu u La Ligi sa osam bodova iza njih i neki navijači su doveli u pitanje Griezmannovu predanost.

[su_bonus]

Katalonska ekipa također ima alternativne mogućnosti, gdje su i dalje mnogo zainteresirani za Liverpoolovog Brazilca Philippe Coutinha.

Do koje mjere Griezmann može vratiti svoju vrhunsku formu ili će to zaustaviti Barcelonu da plati njegovu klauzulu o oslobađanju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!