NaslovnicaVijestiGriezmannov prelazak u Manchester United na ljeto ovisi o dvije stvari

Griezmannov prelazak u Manchester United na ljeto ovisi o dvije stvari

Griezmannov prelazak u Manchester United na ljeto ovisi o dvije stvari. Antoine Griezmann je uzbudio sve navijače Manchester Uniteda kada je u ponedjeljak rekao kolike su šanse da će potpisati za klub iz Premier lige, Francuz je rekao šest od deset.

Griezmannov prelazak

Francuz je također inzistirao da postoji sedam od deset šansi da će ostati sa Atletico Madridom – ali to nije zanimljivo, pa su mnoge novine to zaboravile napomenuti.

Ipak, Griezmann je priznao da postoji mogućnost da će potpisati za Manchester United. Imao je priliku da odbije bilo kakav razgovor o transferu, ali nije.

U međuvremenu, španjolske novine COPE, tvrde da je United spreman udvostručiti Griezmannovu tjednu plaću od 130.000 funti.

[su_euro_soccer_bonus]

Ne bi bilo iznenađenje da 26-godišnjak želi promjenu krajolika.

Atletico Madrid je završio 15 bodova iza prvaka La Lige, Real Madrida, a također je izgbuio od svojih gradskih rivala u polufinalu Lige prvaka.

I dok je završio na trećem mjestu u Španjolskoj i stigao u prva četiri u Ligi prvaka, puno je bolje nego završiti šesti u Premier ligi i igrati u Europskoj ligi. Možda Griezmann osjeća da se nešto mnogo veće razvija na Old Traffordu.

Jose Mourinho ima priliku da osvoji svoj treći trofej ove sezone kada se u finalu Europske lige sretne sa Ajaxom. A ta utakmica je večeras, a do sada Mourinho je osvojio Community Shield na početku sezone, a zatim i EFL kup.

Ne bi bilo boljeg načina da United potvrdi povratak u Ligu prvaka nego potpisivanjem Griezmanna.

[su_bet365__1m_spectacular]

Nemoguće je podcijeniti koliko je važna večerašnja utakmica. Mourinho je žrtvovao Unitedove šanse za završetak u prva četiri u Premier ligi, kako bi osigurao da njegovi igrači budu spremni za finale, te će se suočiti sa teškim kritikama ako taj plan ne uspije.

Premda da nogomet u Europskoj ligi prošlog ljeta nije spriječio Paul Pogbu da se pridruži klubu sa Old Trafforda, isto se možda ne dogodi sa Griezmannom.

Prema španjolskom nogometnom stručnjaku Guillem Balagu i Sky Sportsovom Kaveh Solhekolu, francuski reprezentativac će potpisati za United, samo ako osvoje Europsku ligu.

Također pročitajte: Ajax v Manchester United: Utakmica sezone za Jose Mourinha, može li mu Ajax poremetiti planove?

Balague dodaje da će Griezmann ‘razmisliti o tome’ ako Ajax pobijedi Crvene đavole.

Griezmannov potez također ovisi o UNitedu koji plaća klauzulu od 86 milijuna funti. Međutim, to ne bi trebao biti problem – ipak je klub prošle sezone platio 89 milijuna funti za Pogbu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!