NaslovnicaVijestiGROSSKREUTZ POSLAO PORUKU KLOPPU: On bi bio perfektno pojačanje za Liverpool u...

GROSSKREUTZ POSLAO PORUKU KLOPPU: On bi bio perfektno pojačanje za Liverpool u zimskom prelaznom roku!

Prema mišljenju bivšeg defanzivca Borussije Dortmund Kevina Grosskreutza, Mario Gotze bi trebao otići u Liverpool kod svog bivšeg trenera Jurgena Kloppa ove zime kako bi vratio karijeru na pravi put.

Gotze bi trebao otići u Liverpool

26-godišnji Gotzeu su mnogi predviđali sjajnu budućnost prije nekoliko godina, no od odlaska u Bayern Munchen uslijedile su brojne povrede, te nagli pad u karijeri.

[su_bet365_koeficijenti]

Ipak, njemački reprezentativac se vratio u Borussiju prije dvije godine, a nakon što je prošle sezone u žutom dresu odigrao ukupno 32 utakmice u svim takmičenjima, ove sezone je skupio tek dva nastupa, jedan u kupu, te još jedan u Ligi prvaka, dok u Bundesligi još uvijek nije nastupio.

Grosskreutz smatra kako bi veznjak trebao napustiti Westfalen stadion u zimskom prelaznom roku, te otići u Liverpool kod svog bivšeg trenera Jurgena Kloppa. On je u intervjuu za njemački Sky Sports rekao: “Trenutno mi je jako žao Marija Gotzea, jer se samo o njemu piše svakog dana. Možda bi bilo dobro za njega da ode u drugu državu gdje će imati više mira da pokuša vratiti karijeru na pravi put. Klopp ga poznaje jako dobro, uklopio bi se u Liverpool.”

Gotze je upravo pod vodstvom njemačkog stručnjaka debitovao u dresu Borussije Dortmund, ušavši u igru sa klupe protiv Mainza davne 2009. godine. Od tada je za Kloppa odigrao 116 utakmcia u svim takmičenjima, postigao 31 gol i podijelio 45 asistencija. Nakon što je stigao na Anfield 2015. godine, Klopp je stvorio jedan od najboljih timova na svijetu, a to pokazuje i forma ‘Redsa’ u novoj sezoni, u kojoj su vodeći u Premier ligi sa šest pobjeda u šest odigranih kola. Pored toga, slavili su i protiv Paris Saint-Germaina u prvom kolu grupne faze, te tako po prvi put u povijesti kluba pobijedili u prvih sedam utakmica u svim takmičenjima u sezoni.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin: Poljud i Maksimir su sramota

0
Predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin u velikom intervjuu za Nacional komentirao je niz tema. Posebno je bio kritičan prema stadionima u Hrvatskoj, za koje smatra...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!