NaslovnicaVijestiPerez: Nisam mogao vjerovati kad sam vidio što Mbappe traži od nas,...

Perez: Nisam mogao vjerovati kad sam vidio što Mbappe traži od nas, šokiralo me

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez otkrio je detalje neuspješnog transfera Kyliana Mbappea u Kraljevski klub.

Iako se činilo da je sve gotovo, Francuz se u zadnji tren predomislio i potpisao novi ugovor s PSG-om. Perez tvrdi da je Mbappe bio pod velikim političkim pritiskom da ostane u redovima PSG-a.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Mbappeov san je bio igrati za Real i to mi je mnogo puta rekao. Očajnički je želio doći k nama još u kolovozu prošle godine. Nakon toga mi je stalno govorio da želi igrati samo za Real. A onda, 15 dana kasnije , sve se odjednom promijenilo. Mislim da je to zbog nezamislivog političkog pritiska pod kojim je bio.

Predsjednik Francuske i gradonačelnik Pariza počeli su ga opsjedati i govoriti mu da ne smije napustiti Pariz i Francusku. Ne mogu ni zamisliti da tako nešto radi npr. španjolski kralj s igračem Betisa”, objasnio je Perez.

Prvi čovjek Reala je objasnio da je Mbappe nakon toga za dolazak u Madrid tražio ono što nije nijedan nogometaš u povijesti.

“Rekao je da neće sudjelovati u aktivnostima za Realove sponzore koji nisu njegovi privatni sponzori. To me šokiralo, jer nitko u povijesti ovog kluba to nikada nije tražio i neće dobiti. Nogomet je kolektivni sport i nitko ne može biti ispred ostalih, niti će to biti u Realu. Svaka čast Mbappeu, ali on je zacijelo zamišljao da je pjevačka ili glumačka zvijezda, a svi oko njega u ovom klubu prateći bend ili statisti. Međutim, ovo je Real Madrid. Nisam mogao vjerovati kad sam vidio što traži od nas i rekao sam sebi: Ovo nije moj Mbappe…”

Perez je na kraju rekao da je Mbappeov san ukraden i da mu je žao zbog toga.

“Unatoč svemu, i dalje ga volim. Znam da mu nije bilo lako jer je kao mladić bio pod strašnim pritiskom da ne ide u Real, ukrali su mu san. Žao mi je i njegove majke koja mi je rekla da je Kylian još od malih nogu sanjao je da igra za Real. Sada mi kažu da joj je jako neugodno nakon ovog njegovog preokreta, da ju je sram”, zaključio je Perez.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!