NaslovnicaVijestiGuardiola: Bravo mora prihvatiti kritike

Guardiola: Bravo mora prihvatiti kritike

Pep Guardiola, menadžer Manchester Cityja, izjavio je kako vratar Claudio Bravo mora prihvatiti kritike zbog loše forme u poslednje vrijeme, ali i da nije jedini krivac.

prihvatiti kritike

Mediji i navijači kritizirali su Brava poslije poraza od Evertona od 0:4, u kome su protivnički igrači imali četiri šuta u gol. Guardiola je doveo Brava iz Barcelone, zbog čega je iz ekipe otišao dotadašnji prvi vratar, ljubimac navijača Joe Hart.

“Prihvaćam to”, rekao je Guardiola, upitan o padu forme čileanskog vratara, rekavši da i on, kao i igrači moraju prihvatiti kritike.

“To je dio našeg posla. To je trenerov posao, posao igrača i prihvaćam to. Moramo dobro igramo u oba šesnaesterca i da budemo nešto jači nego što smo bili do sada. Kada smo jaki straga (u obrani), bićemo jaki i u napadu “, rekao je Guardiola, prenijeli su britanski mediji.

Upitan je li očekivao bolju igru ​​od Brava, Guardiola je odgovorio: “I od sebe sam očekivao bolje”.

“Pozicija na tablici nije takva zbog golmana. Za mene bi bilo bolje da je to u pitanju. To je zbog šansi koje smo imali, moramo igrati bolje i iskoristimo šanse, ali i da primimo manje golova kada protivnik napada”, naveo je španjolski trener.

Dodao je da je novi igrač Gabriel Jesus spreman za utakmice.

“On je mlad igrač, ima 19 godina. Ne možemo mislimo da će on riješiti naše probleme. Pomoći će nam u Premier ligi. Imat će vremena da igra, a bilo bi bolje da je došao na početku sezone. Sada je polovica sezone, nije imao mnogo treninga s nama, ali je pametan, kvalitetan i pomoći će nam. On je mlad, strastven i želi napraviti karijeru ovdje, a mi ćemo mu pomoći “, rekao je Guardiola.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!